GMDK Başkanı Aydın; Muhalefet Partileri Siyaseten Tükenmiş ve Bir Acziyet İçinde

GMDK Başkanı Aydın; Muhalefet Partileri Siyaseten Tükenmiş ve Bir Acziyet İçinde

GMDK Başkanı Aydın; Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın A Haber Canlı yayınına katılarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

Artık Türkiye’de milletin idaresi hakim ve milletin idaresi üstünde de hiçbir güç yok. Demokratik seçimlerle, sandıkla, millî irade ile amacına ulaşamayanların, yalanla, iftirayla deformasyonlarla adeta insanların akılları ile alay ediyorlar diyen AK Parti GMDKB Başkanı Ahmet Aydın; Milletin egemenliğini bağımsızlığını temsil eden Sayın Cumhurbaşkanımızla alakalı maalesef ciddi bir manipülasyon içindeler. Bu şunu gösteriyor, Muhalefet partileri artık siyaseten tükenmiş ve bir aczi yetin içinde, bu millete verebilecekleri hiçbir şey yok, bir proje, bir vizyon ve bir önerileri yok. Milletin geleceğine ilişkin yapabilecekleri hiçbir şey kalmamış. Mevcudu nasıl ortadan kaldırılırız, bu milletin nezdinde mevcut iktidarı nasıl alaşağı ederizin derdinleler. Umurlarında da değil zaten Ülke yanarsa yansın, millet batarsa batsın, her türlü krizi, her türlü sıkıntıyı, yalan ve iftiralarla birlikte kendilerince bir menfaate, bir siyasi çıkara dönüştürmeye çalışıyorlar.

 

Yangınlardan, sellerden, depremlerden adete beslenmeye çalışan muhalefet, Fetö ne diyor, PKK sözcüleri neler diyor, bütün terör örgütlerinin söylemlerine baktığınızda bu söylemleri maalesef bizdeki muhalefet partileri özellikle Cumhuriyet Halk Partisi başta olmak üzer HDP ve Millet ittifakının diğer partileri ile birlikte adeta terör örgülerinin payandası olmuş konumunda ve onların sözcülerinin söylediklerini tekrar eden ve yalanlarla bilgi çarpıtmaya çalışan bir anlayış içindeler. Milletin karşısında kim var, milletin seçmiş olduklarının karşısında kim varsa Millet düşmanı olanlarla birlikte saf tutmuşlar.  Bu ülkenin ikinci büyük Siyasi Partisi Cumhuriyetle yaşdaş olan, geçmişi olan bir siyasi partinin sözcülerinin terör örgütlerinin sözlerini tekrar etmeleri acı bir tablodur.

 

Bu söylemleri, büyükelçilerin açıklamalarında görüyoruz, getirilen terörle mücadele teskerelerinde görüyoruz, yani milletle beraber değil de, bu millete düşmanlık edenlerle yürüyen, onların söylemlerini paylaşan, onlarla beraber olduğunu her platformda gösteren sözlerle ispatlıyorlar.

 

Firari fetöcülerin söylemlerini adeta tekrar eden, ikrar eden, onların söylemleriyle bir yol açabileceğini sanan bir Ana Muhalefet Lideri ve sözcüleri var. Bu tam anlamıyla bir aymazlıktır, siyaseten aczi yettir. Politika üretememenin milletin idaresinde bir şekilde yer bulmamasının vermiş olduğu ciddi bir zavallılıktır.

 

Parti liderlerinin ve sözcülerinin bu yollara tevessül etmeleri Türkiye açısından da kabul edile bilir bir durum değildir. Bu millet için bu siyasi partiler Özellikle ana muhalefet ve siyasi ortakları başta olmak üzere bu ülke için büyük bir kayıptır. Kendilerini çek etmeleri lazım. Milletin dertleri ile dertlenmeleri lazım, milletin gündemine dönmeleri lazım.

 

Bu milletin asıl problemleri nedir, yarın iktidara madem talipsiniz, iktidar olduğunuzda bu millete ne verebileceksiniz. Ne gibi projeleriniz var, Türkiye karşıtlarına, düşmanlarına rağmen biz 2023 diyoruz, 2053 diyoruz, 2071’i hedefliyoruz. Dünyanın en büyük projelerini Türkiye’de gerçekleştiriyoruz onlara rağmen Bu siyasi partilerin ve ortaklarının bu ülke için verebilecekleri hiç bir şey yok turdur.

Kaynak ADH

Yorum Yaz