Adıyaman İGC’den İzlenme Rekoru

Adıyaman İGC’den İzlenme Rekoru

 

Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği canlı yayın, Adıyaman’da anlık izlenme rekoru kırdı.


Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti’nin geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden “İGC Adıyaman’ı Konuşuyor” başlıklı bir canlı yayın programı başlatacağını ve ilk konuğun Ak Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’ın olacağını duyurmuştu. Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde o yayın gerçekleştirildi ve AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın, Gazeteciler tarafından sorulan tüm soruları cevaplandığı k etkili bir programa imza atıldı.


İnternet Üzerinden Yapılan Canlı Yayının Anlık İzlenme Sayısı ADIYAMAN REKORU KIRDI

Canlı Yayın https://www.facebook.com/adiyamanigc02/videos/555177232384566 hesabı üzerinden anlık izleyici bini aştı.

Program süresince giriş-çıkış yapan izleyici sayısı 6 bin kişiye erişti.  Canlı yayını toplam da 16 bin kişi izledi ve sosyal medya da yüklü olan program halen izlenmeye devam ediyor.


İGC Başkanı Mehmet Cihan Akbilek’ten Teşekkür
Başkan Akbilek, yaptığı açıklamada, "Canlı yayın Konuğumuz AK Parti GMDK Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a,  desteklerini esirgemeyen Adıyaman Belediye Başkanımız Süleyman Kılınç’a, Canlı yayınımızın yapılacağı Mekan konusunda destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’e ve Programın hazırlanmasında emek veren yönetim kurulumuza ve kamera arkasındaki arkadaşlara özellikle yayınımızı izleyerek canlı yayın rekoru kırmamıza vesile olan, Adıyaman halkına yürekten teşekkür ediyorum.  Bu program burada bitmeyecek ilerleyen bölümlerde Adıyaman’ın sorunlarını tek, tek ele alacağız. Adıyaman halkı İyi ki varsınız" dedi. Ayrıca yayının istatistiklerini gösteren bir fotoğraf paylaştı.