Başkan Akbilek’ten Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Akbilek’ten Ramazan Bayramı Mesajı

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı (İGC), Mehmet Cihan Akbilek; Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

İGC Başkanı Akbilek, mesajında; "Müslümanlar olarak on bir ayın sultanı olan ve aynı zamanda rahmet, mağfiret ve bereket ayı olarak nitelendirilen Ramazan ayından sonra bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz.

 

Bayramların her türlü küskünlüğün, kırgınlığın unutulduğu, yardımlaşma ve dayanışmanın üst seviyelere çıktığı günler olduğunu vurgulayan Başkan Akbilek, "Hem inancımızda hem de kültürümüzde önemli yeri bulunan bayramları anlamına uygun bir şekilde kutlamalıyız. Bunun için kırgınlıklara ve küskünlüklere son vermeli, yaşlılar, hastalar ve aile büyükleri ziyaret edilmelidir. Dünyanın birçok bölgesinde savaşların devam ettiği, mazlumlara yönelik baskı ve zulümlerin sürdüğü bir dönemde Ramazan Bayramı’nı kutluyoruz.

 

Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlarken, bayramın insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini dilerim”dedi.

Yorum Yaz