Başkan Yıldırım: Basın Yol Göstericidir

Başkan Yıldırım: Basın Yol Göstericidir

GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Sait Akbaş, Hidayet Özdemir ve Hamit Yaşar, Gölbaşı belediye başkanı İskender Yıldırım’ı makamında yaptığı ziyarette Gölbaşı ilçesini önemsediklerini ve gelişme kalkınma yolunda atılacak adımları desteklediklerini ifade etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gölbaşı belediye başkanı İskender Yıldırım çalışmaları ve devam eden projelerle ilgili bilgi verdi, basının uyarı eleştirilerini önemsediklerine vurgu yaparak şunları söyledi ‘..Gölbaşı ilçemiz Adıyaman’ın en önemli ilçelerinden biri, burada özellikle Gölbaşı için kararlar aldığımızda belediyede encümeninin tamamının oyuyla kararlar almaya çalışıyorum, benim için oy çokluğu değil oy birliği önemli. Aynı zamanda kamu adına görev yapan basını önemsiyorum. GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Adıyaman için ülkemiz için kafa yoran çaba sarf eden biri, onu ve yönetim kurulu üyelerini ilçemizde ağırlamaktan gururluyum. Basın bizim için yol göstericidir’ dedi.

 

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ’da 1970-1971 dönemi  Gölbaşı Gazi ilkokulunda okuduğum için Gölbaşı benim için ayrı bir önem taşıyor diyerek şunları söyledi ‘.. Çocukluğumda ilkokul 4. sınıfı burada okudum, güzel anılarım hatıralarım var. Bu ilçemizin diğer ilçelerden avantajı var. Transit yol güzergâhı üzerinde, demiryolu tren ulaşımı var. Tabiat parkı gölü ve doğal güzellikleriyle güzel bir ilçemiz. Gölbaşı ilçemizi önemsiyoruz, ilçede sosyal kültürel aktivitelere destek vereceğiz, bölgenin her alanda gelişimi hususunda atılacak her adımı destekleyeceğiz ‘  dedi.

Yorum Yaz