Birilerinin Canı Yanmadan Tedbir Alınmalı

Birilerinin Canı Yanmadan Tedbir Alınmalı

Adıyaman Atatürk bulvarında yolun karşısına geçerken yaya geçidi kullanmak yerine orta refüjde ki tel örgüyü koparak geçişten geçen öğrenciler ve yayalar kazaya davetiye çıkarıyor 

 

Şehit Mühendis Yiğit Ali Çavuş Borsa Anadolu Lisesi öğrencilerinden bazıları, trafik kurallarını ihlal ederek hem kendilerini hem araçları tehlikeye atıyor. Bu öğrenciler vatandaşlar tarafından sık sık ikaz ediliyor. Muhtemel bir trafik kazası yaşanmaması için öğrencileri uyaran vatandaşlar, Öğrencilerin bu geçişi kazaya davetiye çıkarıyor. Her gün yüzlerce öğrenci 50 metre mesafedeki yaya geçidini kullanmak yerine tehlikeli bir şekilde karşıya geçiyorlar. Trafik ekipleri öğrencileri her seferinde uyarıyor fakat öğrencilerin bilinçli olmaları ve uyarıya ihtiyaç duymamaları gerekiyor” dediler.

 

Yetkililere seslenen vatandaşlar; Bulvar üzerindeki örgü teli koparıp buradan öğrencilerin tehlikeli bir şekilde geçişine müsaade eden yetkilileri bir an önce tedbir almaya davet ediyoruz.

Adıyaman İGFA

Yorumlar
Aykut Güneş

Adıyaman halkı kurallara uymuyor aynı zamanda ildeki personellere zorluk çıkartıyor. Belediye karayollari ve trafik ekipleri her ne kadar kapatsa da vatandaş ölüm kapıları açıyor.

Aykut Güneş

22 Mart 2022 19:00

Yorum Yaz