Deva Partisi İl Başkanı Pektaş’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Deva Partisi İl Başkanı Pektaş’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yıldönümü olması nedeniyle DEVA Partisi Adıyaman İl Başkanı Mesut Pektaş, mesaj yayımladı.

 

Başkan Pektaş, 18 Mart Şehitleri Anma günü ve Çanakkale Zaferi'yle ilgili mesajında, “107 yıl önce bugün kahraman milletimizin düşman güçlerine karşı vermiş olduğu tarihi mücadele ile kazanmış olduğu Çanakkale Zaferi'nde hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi saygıyla minnetle anıyorum. Çanakkale Cephesi I Dünya Savaşı’nda İtilaf Devletleri’nin saldırısı sonucu açılmış bir cephedir Dünya tarihinin en kanlı savaşlarının yapıldığı Çanakkale Cephesi’nde Türk ordusu olağanüstü bir başarı göstererek on binlerce şehit vermesine karşın düşmana geçit vermemiştir. ; Atalarımızın bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatarak, birlik ve beraberliğimizi korumak, milli değerlerimize sahip çıkarak, bizden sonraki nesillere emanet etmek bizlerin asli görevi olmalıdır.

  Bu vesileyle; 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yılı kutlu olsun” dedi.