Milletvekili Fırat; Malatya ve Elazığ’da

Milletvekili Fırat; Malatya ve Elazığ’da

AK Parti Adıyaman Milletvekili Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü İbrahim Halil Fırat, Malatya ve Elazığ’da Genişletilmiş İl - İlçe 3 kademe Sosyal Politikalar Başkanları Toplantısına katıldı.

 

AK Parti Sosyal Politika İl Başkanları ile bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya ve Elazığ’da programlar yapan AK Parti Adıyaman Milletvekili, Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü İbrahim Halil Fırat; “Sosyal Politikalar Birimimiz bizim ihtiyaç sahiplerine ulaşmamızda en önemli birimimiz. Bu anlamda sizin çalışmalarınız mazlumlara, mağdurlara ulaşmadaki en önemli aşamayı oluşturuyor. Bunun için Sosyal Politikalar birimimiz yani size tarihi bir görev düşüyor.  AK Parti olarak bugüne kadar sağlıktan ulaşıma, sosyal haklardan ekonomiye kadar birçok konuda İlklere imza attık. 

Bundan sonrada AK Parti Sosyal Politikalar Birimimiz büyük gayretle çalışmalarına devam edecektir diyen AK Parti Adıyaman Milletvekili, Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü İbrahim Halil Fırat; İl Başkanlarımızın ve Sosyal Politikalardan sorumlu il ve ilçe başkanlarımızın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıların sürekli devamı geleceği söyledi.