MSK Başkanı Aydın; Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun

MSK Başkanı Aydın; Türk Polis Teşkilatı’nın  177. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun

MİLLİ Savunma Komisyon Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıl dönümü kutlama mesajı yayımladı

 

MSK Başkanı Ahmet Aydın mesajında, Her zaman ve her yerde göstermiş oldukları büyük fedakârlık, sabır ve cesaret, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlama noktasında, her türlü tehdit ve tehlikeye karşı hiçbir zaman mücadele etmekten kaçınmayan emniyet teşkilatı mensuplarımız aziz milletimizin göz bebeğidir.

Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde ve aynı zamanda güvenli bir huzur ortamında varlığını sürdürebilmesi için canı ve kanı pahasına mesai vermekte ve mücadele etmektedir.

Sahip olduğu köklü bilinç ve yılların birikimi ile, her türlü tehdide karşı vatanına hizmet konusunda görevini gözünü kırpmadan ifa eden polisimiz, devlet ve millet olarak maruz kalınan iç ve dış tehlikelere karşı dün olduğu gibi bugün de milletimizin gözbebeği olmaya devam edecektir.

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü vesilesiyle, vazife başında hayatlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve mutlu bir hayat diler, emniyet teşkilatında görev yapan tüm görevlilere, aile fertleri ve meslektaşlarıyla beraber sağlık, başarı ve esenlikler temenni ederim. dedi.