Öztürk Yılmaz: "6´lı masa, masalcı bir masadır"

Öztürk Yılmaz:
Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, muhalefetin 6´lı masasının masalcı olduğunu ve bu masanın seçimi Recep Tayyip Erdoğan´a ka
Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, muhalefetin 6´lı masasının masalcı olduğunu ve bu masanın seçimi Recep Tayyip Erdoğan´a kazandıracağını öne sürdü.
Partisinin İl Başkanlığı Kongresi için Adıyaman´a gelen Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, CHP, İYİ Parti, Deva, Gelecek, Demokrat ve Saadet Partisi´nin oluşturduğu 6´lı masayla ilgili `masalcı masa´ benzetmesi yaptı.
Gazetecilere açıklamada bulunan Öztürk Yılmaz, 6´lı masanın Recep Tayyip Erdoğan´a çalıştığını iddia ederek, "Ben başından beri Türkiye´de Erdoğan ve onun kuklaları olduğunu düşünüyorum. Bütün hepsi şuanda Erdoğan´a çalışıyor. Bilerek veya bilmeyerek onun kuklalığını yapıyorlar. Erdoğan önce bu 6´lıyı birleştirdi. Hepsi aynı yerde olsun, kendi gözetimi dışında bir grup kalmasın diye. Biz girmiyoruz, biz o masada olmayacağız. O masa, Erdoğan´a seçim kazandırmak istiyor. O masa masalcı bir masa, kukla bir masa. Erdoğan´ın oluşturduğu bir masadır. Nasıl ki Putin´in bir muhalefeti vardı ve bunlar Putin´e çalışırdı. Nasıl ki Kazakistan´da Nazarbayev´in oluşturduğu kukla bir muhalefet vardır. Aynı şekilde Erdoğan´ın da kendi muhalefeti var. Kukla bir muhalefet. O masaya oturmak ona hizmet etmek anlamına geliyor. Kim ne derse desin hepsi ona hizmet ediyor. Bunlar 6 değil 16 tane olsa hepsi son güne kadar muhaliftirler, seçim güne hepsi seçimi teslim etme muhalefeti yaparlar. Türkiye´de zerre kadar aklı olan bunu görür" ifadelerini kullandı.