Usta Gazeteci Dündar’dan MSK Başkanı Aydın’a Ziyaret

Usta Gazeteci Dündar’dan MSK Başkanı Aydın’a Ziyaret

Usta Gazeteci-yazar Yusuf Dündar, TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’ı TBMM’de ziyaret etti.

 

İLİMİZE HİZMET ETTİKÇE GURULANIYORUZ

 

Ziyarette konuşan TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; Dünyayı ve beraberinde Ülkemizi maddi ve manevi anlamda ciddi şekilde yaralayan iki yılı aşkın zamandır süren pandemi sürecini ülkemiz Dünyaya nazaran sağlıktaki sağlam altyapısı nedeni ile minimum hasarla atlattı. Bizim derdimiz Türkiye, bizim derdimiz Adıyaman diyen MSK Başkanı Aydın; 2002 yılından bu yana AK Parti iktidarında Her türlü yanala iftiraya karşı İlimize ve Ülkemize sayısız eserler kazandırdık. Kazandırmak içinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemize ve Memleketimize hizmet ettikçe gururlanıyoruz. İlimiz ve ülkemiz için hiçbir projesi olmayanlara karşı Memleketimiz için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Milletvekili arkadaşlarımız, belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımızla Adıyaman’a hizmeti kendimize şiar edindik”dedi.

 

Gazeteci Yazar Yusuf Dündar; “TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’nın siyasi kariyerinde geldiği yerleri gördükçe seviniyoruz. İnşallah bu gayretli çalışmalarını daha üst mevki ve makamlarla taçlandırılacağından eminiz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sayın vekilimiz Ahmet Aydına Ülkemize ve İlimize yapılan yatırımlardan dolayı Şahsım ve tüm Adıyamanlılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz