Hamile Kadına Dehşeti Yaşatan 4 Şüpheli Tutuklandı

Hamile Kadına Dehşeti Yaşatan 4 Şüpheli Tutuklandı
Adıyaman'da, hamile kadının ellerini ve ağzını bant ile bağlayarak evi soyan 4 şüpheli yakalanarak

Adıyaman'da, hamile kadının ellerini ve ağzını bant ile bağlayarak evi soyan 4 şüpheli yakalanarak ve sorgusunun ardından adliyeye sevk şüpheliler tutuklandı.

 

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü Yeşilyurt Mahallesi 2146 Sokak'ta meydana geldi. Evde kimsenin olmadığı esnada S.U'nın evinin kapısını çalarak kendilerini Sağlık Bakanlığı görevlileri gibi tanıtarak eve girdi. Eve giren şüpheliler hamile kadını ellerini ve ağzını koli bandı ile bağladıktan sonra yatak odasında bulunan 8 yarım altın ve 4 bilezik alarak kaçtılar. S.U., kendi imkanları ile bandı sökerek durumu polise bildirdi.

 

Olay yerine gelen polis evde yaptığı inceleme ve güvenlik kamera kayıtların ardından şüphelilerin E.C  G.K  F.Ü. ve  İ.E., olduğunu belirledi.

 

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, tarafından yapılan güvenlik kamerası incelemesinde Atatürk Bulvarı üzerinde şüpheliler yakalandı. Yakalanan E.C  G.K  F.Ü. ve  İ.E., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Emniyette sorgulamaması yapılan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

 

Adliyeye sevk edilen 4 şüpheli mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz