Hamile Kadının Ellerini Bantla Bağlayıp Altınları Çaldılar

Hamile Kadının Ellerini Bantla Bağlayıp Altınları Çaldılar
Adıyaman’da bir eve kendilerini Sağlık Bakanlığı görevlileri olarak tanıtıp girdikleri evde hamile kadının ellerini bantlayan hırsızlar

Adıyaman’da bir eve kendilerini Sağlık Bakanlığı görevlileri olarak tanıtıp girdikleri evde hamile kadının ellerini bantlayan hırsızlar, evdeki altınları çalarak kayıplara karıştılar.

 

Olay, gece saatlerinde Yeşilyurt Mahallesi 2146 Sokak içerinde bulunan S.U evinin kapısını çalan 3 bayan kendilerini sağlık bakanlığından geldiklerini söylemeleri üzerine içeri aldı.

 

Kadınlardan ikisi S.U konuşarak lafa tutarken diğer kadın ise yatak odasında bulunan çekmecede bulunan 8 adet yarım altın, 4 adet bileziği alarak odaya geldi. Hırsızlar içerde iken yatak odasının kapısını açık gören S.U içerde bulunan kadınların altınlarının kayıp olduğunu söylemesi üzerine içerde bulunan hırsızlardan biri S.U bıçak çekti. Daha sonra 3 hırsız evde bulunan bantla S.U ellerini ve kollarını bağlayarak evden hızla kaçtılar. Bir süre evde elleri bantlı şekilde kalan S.U ellerindeki bantları uzun uğraşlar ile söken S.U şaşkınlık ve korku içerisinde polis ekiplerini arayarak yardım istedi. 


lay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş çalışma başlatırken hırsızlık yapan 3 kadının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yorum Yaz