Hasan Berkcan Serebral palsi hastasına umut oldu

Hasan Berkcan Serebral palsi hastasına umut oldu

Adıyaman’da yaşayan Serebral palsi hastası Bekir Durna’ya iş adamı Hasan Berkcan umut oldu. Geçtiğimiz günlerde haberlere konu olan doğuştan Serebral Palsy engelli Bekir Durnaya yardım eli Almanyadan uzandı. Almanyada yaşayan hayırsever iş adamı Hasan Berkcan, engellilerin ve ihtiyaç sahiplerinin umudu olmaya devam ediyor.

 

 

Hediye ettiği tekerlekli sandalyelerle engelli vatandaşlar için yeni bir hayatın başlangıcına olanak sunan hayırsever iş adamı Hasan Berkcan, son olarak Fatih Mahallesi’ndeki Bekir Durnayı sevindirdi.

 

 

Haberi izleyen Almanyada yaşayan hayırsever Berkcan, doğuştan bedensel engelli olan Bekir Durnaya çok istediği 17 bin Tl değerindeki Racer Evo Engelli Puseti hediye etti. 

 

Oğlunun tekerlekli sandalyesine kavuşmasına sevinen Mahmut Durna, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hayırsever Hasan Berkcan ve ekibine teşekkür etti.

 

Çocuğunun mutluluğuna ortak olan baba Mahmut Durna, “Oğlum geçmişte geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı doğuştan SerebralpPalsi engelli kaldı. Maddi durumumuz yeterli olmadığı için tekerlekli sandalye alamıyorduk. Oğlum, diğer çocuklar gibi dışarıya çıkıp parka gidip gelmekte büyük zorluklar çekiyordu. Hayırsever abimiz engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımı yaptığını duydum ve kendisine ulaştık bu konuda istekte bulundum. Sağ olsun, bugün oğlumun çok istediği tekerlekli sandalyeyi getirerek hediye ettiler. Bundan dolayı çok mutluyum, çok teşekkür ediyorum. Allah, Hasan babayı hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin.” diye konuştu.

Yorum Yaz