Hayallerinin Peşinden Koşan Vekil…

Hayallerinin Peşinden Koşan Vekil…

Elbette Adıyaman için savaş veren, gece-gündüz demeden memleketi için çırpınan bir siyasetçinin maruz kaldığı sataşmaları görünce bir memleket sevdalısı olarak unutanlara buradan hatırlatmak istediğim şeyler var.

 

Sayın Aydın, Görev aldığı partide Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı, AK Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyeliği, TBMM Adalet Komisyonu üyeliği ve TBMM Başkanvekili olarak görev yaptı. Halen de AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

 

Yaptığı görevlerin zorlukları yanında birde bu memlekete vekil olmanın ne denli zor olduğunun farkında olan, beyefendi, kibar ve kültürlü oluşunun yanı sıra tavan yapmış bir hizmet aşkının olmasından dolayı tüm gözlerin onun üzerinde olması, siyasi mücadele aranasında direkt olmasa da dolaylı olarak sataşmalara maruz kalarak yıpratılmaya çalışılıyor.

 

İçeriden ve dışarıdan sırtından yediği hançerlerin haddi hesabı yok.

 

Dost görünüp ihanet edenlerin sayısı epey fazladır.

 

Bu kadar engellemelere, ihanete karşın, hala hizmet etmek için çaba sarf etmeye çalışmak için, insanüstü bir güç olmalı veyahut da “Aşk ile çalışmak” mı denir diye düşünmüşümdür.

 

Eleştiri; Anlam itibariyle bir iş, bir eser veya bir konunun doğru ve yanlışlarını göstererek anlatma amacıyla yapılır. Ülkemizde ve özelliklede ilimizde ise genellikle karalama amacı güdüldüğünden eleştiri olmaktan çıkıyor.

 

Dün kendi söylemini unutup bugün tersi istikamette hareket edenlerin amaçları muhalefet etmek veya eleştirmek değil tamamen karalama kampanyasından ibarettir.

 

“Yalanlarla iftiralarla siyaset yapılmamalı.”

 

Sayın Aydın’ın derdi ADIYAMAN’dır. Karalamaya çalışanların da derdi Adıyaman olsaydı, yapılan ve yapılması planlanan güzel şeylere destek verirdiniz. Çamur at izi kalsın siyaseti yapmazdınız. Sadece İçme suyu ve Sulama ile ilgili yapılanlar ve devam edenlere baktığımızda pandemiye rağmen bu yatırımları görmezden gelmek mümkün mü?

 

“Büyük Heyecan duymak, Yürek ister. Hızlı Treni hayal ederdim zamanı geldiğinde gerçekleşecek olmasından dolayı heyecanlıyım diyor” sayın Aydın.

 

Siz hayalini bile kuramaz, hadi canım derken, o hayallerin ötesine geçmeyi başarmış ve Hızlı Tren projelendirme çalışmaları başlatmıştır.

 

Hele hele 45 km’sine yakını tünel 5-6 km’si viyadükten oluşacak yüksek maliyet gerektiren bu projeyi ilimize kazandırmak için ne uğraşlar verilmiştir. Kimlerle nice görüşmeler yapılmıştır.

 

Teşekkür edileceğine yalan demek memlekete ihanettir.

 

Kendini inkardır.

 

Ufku yetmeyen siyasilerden de inkar etmeyi bekleriz zaten.

 

Sayın Aydın, somut adımları atmış, sondaj makinaları işe başlamış, bunu gören halk elbette inkarcı siyasilere gereken cevabı verecektir.

 

Muhalefetin işi sadece muhalefet etmekten başka bir şey değil.

 

Aydın ve dolayısıyla AK Partiyi Halk değerlendiriyor.

 

20 yıldır AK Parti iktidarda ve sayın Aydın’da 20 yıldır memleketine hizmet etmek için çabalıyor. Muhalefetin ne söylediğinden çok, şöyle etrafımıza bir bakarsak icraat olarak yapılanı ve yapılacak olanları gördüğümüzde muhalefet partilerinin amacının karalama kampanyası olduğu gün gibi ortaya çıkmaktadır.

 

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada engellemelere, iftira kampanyalarına nasıl göğüs gerdiyse bundan sonrası içinde aynı şekilde göğüs gereceğine ve ona inanan kitlenin onu yalnız bırakmayacağına, azimle çalışıp, Adıyaman için var gücünü kullanacağına, siyaseten de olsa rakiplerinin yaptıklarına cevapsız kalmadığına çoğu kez şahit oluyorum.

 

Diyeceğim o ki: Sayın Aydın; bir Milletvekilinin yapması gereken ve üzerine düşen tüm vazifeleri layıkı ile yerine getirirken aynı ilden, aynı havayı teneffüs eden, aynı sudan içen parti içi ve dışarıdan muhalefet yapan siyasilerin tamamen zıt davranışlar göstermesine anlam veremiyorum.

 

Hangi kesimden olursa olsun, ilin yararına bir talep olmuşsa, Adıyaman’ın faydasına bir proje sunulmuşsa Sayın Aydın tarafından reddedildiğine şahit olmadım.

 

Dileğim odur ki muhalefet siyasetçileri tez zamanda kendine gelir. Çamur at izi kalsın siyaseti yerine “Yanlışta Uyar, Doğru da Takdir Et” siyasetine dönerek memleketine faydalı olmaya özen gösterir.

 

Netice olarak insanları memnun etme sanatı olan siyaset, gerçekten de zor bir meslek, Hele hele 20 yıla yakın hizmet noktasında üzerine koyarak yol alan bir siyasetçi için durum bir kat daha zorlaşıyor. Biz genelde değerlerimizi kaybettikten sonra önemser ve farkına varırız. Oysa ki imkan varken, şartlar uygunken bireysel taleplerinizden ziyade Adıyaman’ın menfaatine projeler üreterek Sayın Aydın’a nefes aldırmasak keşke…!

Yorum Yaz