İGC Başkanı Akbilek Vekilimiz Aydın’a Başarılar Diliyoruz

İGC Başkanı Akbilek Vekilimiz Aydın’a Başarılar Diliyoruz

Adıyaman İnternet Gazetecileri Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’ın TBMM yeni görevini değerlendirdi.

 

İGC Başkanı Akbilek; TBMM Milli Savunma Komisyonu başkanlığına Seçilen Adıyaman’ın marka değeri olan Ahmet Aydın, taraflı-tarafsız herkesin gönlünü kazanmış, Hak, hukuk ve liyakat esasına büyük ehemmiyet vermiş. Haklıyı ve haksızı ayırarak, kimsenin adamı ve esiri olmamıştır. 

 

Gönül verdiği Adalet ve Kalkınma Partisi için canını dişine takarak, makam almak için koşmamış; her zaman makama layık görülmüş ve kişisel hırsların esiri olmadan çalışmalarına devam etmiştir. 

 

Sık sık memleketine gelerek tüm halkın sorunlarını dinlemeye ve dertleriyle hemhal olmaya çalışmıştır. Bölgenin eksiklerini gidermek ve Adıyaman için hayal bile edilemeyen yatırımları ilimize kazandırmak için gece gündüz demeden bakanlıkların kapısını aşındırmıştır, diyen Başkan Akbibek, Milletvekili seçildiği günden buyana, ilimizden seçilen milletvekillerinin gelmediği makamlara Sayın Aydın, çalışma azmi ile hem Adıyamanlıların gönlünde hem de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gönlünde yer edinerek görevden göreve koşmaya devem ediyor.

 

AK PARTİ Adıyaman İl Teşkilatı kurucuları arasında yer alarak ve Adıyaman İl Başkanlığı yaptı.

 

23, 24, 25 ve 26. Dönemde Adıyaman Milletvekili seçildi.

 

AK PARTİ Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı, TBMM AK PARTİ Grup Yönetim Kurulu Üyeliği ve Adalet Komisyonu Üyeliği görevlerinde bulundu. 

 

24 ve 25. Dönemde AK PARTİ Grup Başkanvekili, 26. Dönemde de TBMM Başkanvekili olarak görev yaptı.

 

Genel Merkez Disiplin Kuru Başkanlığını yürütmekte iken, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanlığına Seçildi. 


Kendisini Ülkesine ve Memleketine hizmet için adamış olan Ahmet Aydın’ın yeni görevini de layıkıyla yapacağından hiç şüphemiz yok. Kariyer basamaklarını teker teker çıkan Sayın Aydın inşallah bundan sonraki görevinde BAKAN olarak görürüz. İlimize sayısız eserlerin kazandırılmasın da ki en büyük paya sahip olan Sayın Aydın’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Yorum Yaz