İGC'den jandarma ve emniyet ekiplerine bayram morali

İGC'den jandarma ve emniyet ekiplerine bayram morali

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti (İGC) Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve Yönetim Kurulu üyeleri, mesailerini sürdüren jandarma ve polis ekiplerinin Ramazan Bayramlarını kutladı.

Adıyaman İGC Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve Yönetim Kurulu üyeleri Erkan Duymaz, Hacı Mustafa Çeliker, Sercan Sakar, Burak Alkuş, Mehmet Toprak, Selçuk Akbaş ve Hidayet Çakır, Ramazan Bayramı dolayısıyla Adıyaman-Şanlıurfa karayolu Akpınar Karakolunda bulunan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Adıyaman-Gölbaşı karayolu üzerinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Ziyarette İGC Başkanı Akbilek ve yönetim kurulu üyeleri nöbeti başında görevini yapan asker ve polislere çikolata ikramında bulundu.

"Aile ortamında hissetmelerini istedik"

Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, ziyarette yaptığı konuşmasında, "Adıyaman İnternet Gazetecileri Derneği yönetim kurulu olarak nöbetinin, görevinin başında halkın güvenliği asayişi için ailesinden uzak bir bayram geçiren askerlerimizin ve emniyet güçlerimize moral vermek için buradayız. Ülkemizi iç ve dış düşmanlara karşı gözlerini kırpmadan görevlerini yapan güvenlik güçlerimizin yanlarında olmak istedik. Bu güzel buluşmada öncelikle vatanları uğruna canlarını hiçe sayan başta şehitlerimizi rahmetle anarken gazilerimize ise geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Her ne kadar ailesi gibi olmasak da aile ortamında hissetmelerini istedik. Bayramı beraber yaşamak istedik. İnşallah mutlu olmuşlardır.”dedi.

“Süreci çok başarılı bir şekilde yönetiyorlar”

“Pandemi sürecinde sağlıkçılar kadarda asayiş, emniyet, jandarma ekiplerimizin emekleri inkar edilemez, çok büyük” diyen Akbilek, şu ifadelere yer verdi:

“Sokağa çıkma kısıtlamasını dinlemeyen birçok vatandaşımız askerimiz, polisimiz sayesinde dışarı çıkmıyorlar. Kontrol noktalarında olsun gerek şehir merkezinde olsun denetimlerini sık sık gerçekleştiriyorlar. Ekipler gerçekten başarılı bir şekilde süreci yönetiyorlar. Bizlerde bir nebze olsun aile yakınlığı ile güvenlik güçlerimizi ziyaret ederek, sohbet etme imkanı bulduk. Hepsinden Allah razı olsun."dedi.

 

Yorum Yaz