İGC Yönetiminden Yaman Medya Gruba Ziyaret

İGC Yönetiminden Yaman Medya Gruba Ziyaret

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti (İGC) Derneği Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu üyeleri, Yaman Medya Grup Başkanı İbrahim İnan'ı makamında ziyaret etti.

 

Geçtiğimiz ay görkemli bir açılışa ev sahipliği yapan ve Türkiye İnternet Gazetecileri Federasyonu öncülüğünde kurulan Adıyaman İGC Derneği Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu üyeleri, Yaman Medya Grup Başkanı İbrahim İnan'ı ziyaret ederek desteklerinden ötürü teşekkür etti.

 

İGC Başkanı  Akbilek, " Yaman Medya Grup bünyesinde bulunan Perre Haber Ajansı bölgemiz için önemli bir haber kaynaklarından biridir. Perre Haber Ajansı ulusal anlamda haber kalitesi ile gündeme damga vuran bir ajansımızdır. Bu bağlamda Adıyaman'dan dünyaya yayın yapan Perre Haber Ajansı ve bünyesinde bulunan haber siteleri ile Adıyaman'ın sorunlarını, kurumlar arasındaki iletişim ve yeni habercilerin okulu çalışmaktadır. Kentin önemli sorunlarını sürekli gündeme getirerek sorunlara el atmada ve taraf gözetmeden haber odaklı görev yapan hem İbrahim İnan ve grup bünyesinde görevli muhabirler, editörler ve temsilciliklerine başarılar diliyorum."dedi.

 

Yaman Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İnan ise ziyaretten ötürü teşekkür ederek, cemiyetlerin kentin lokomotif görevini üstlenerek kurum ve kuruluşların çalışma noktasındaki başarılarına eşit olarak destek olduklarını kaydetti.

Yorum Yaz