İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder'den Adıyaman İGC'ye ziyaret

İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder'den Adıyaman İGC'ye ziyaret

İl Emniyet Müdürü Ergüder'i, İGC Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve Başkan Vekili Hacı Mustafa  Çeliker ve yönetim üyelerinden Ferit Binzet, Burak Alkuş, Mehmet Toprak, Selçuk Akbaş, Erkan Duymaz, Hidayet Çakır ve üyeler karşıladı.

 

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyetine Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İl Emniyet Müdürü Ergüder, Başkan Akbilek ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile Adıyaman’da basını ve son getirilen düzenlemeler hakkında istişarede bulundu. Dernek üyeleri ise Ergüder'den kentin asayiş ve güvenliği hakkında bilgi aldı.

 

İl Emniyet Müdürü Ergüder, "Yeni kurulan Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyetinin İlimizin sorunların çözümünde köprü görevi göreceğinden hiç şüphem yok.

 

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü olarak Adıyaman'ın daha huzurlu ve daha güvenli bir kent olması için tüm birimlerimiz ile gece gündüz mesai gözetmeksizin tüm gücümüz ile çalışıyoruz. Vatandaşlarımız gönülleri rahat olsun, kim güzel şehrimizin huzurunu bozmaya yönelik hareketlerde bulunursa karşısında her zaman emniyet güçlerini bulacaklardır. Bizler vatandaşın ve şehrin güvenliğini sağlamak için görevdeyiz. Geçen yıllara oranla bu yıl asayiş olaylarımızda ciddi bir düşüş var. Bu ortamı sağlayan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum."

 

 Ergüder; Adıyaman yerel basınını ve İGC'yi yakından takip ediyoruz. Her daim bizlerin yanında olan basın mensubu arkadaşlara teşekkür ediyor, İlimiz Basını adına yeni değer olan İnternet Gazeteciler Cemiyeti'ne başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

Adıyaman İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Mehmet Cihan Akbilek  ise;  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sayın Müdürümüze teşekkür ediyoruz. İşleri gerçekten çok zor. İlimiz için gece gündüz çalıştıkları için şahsım, yönetimim ve Adıyaman Halkı adına sayın müdürümüze ve tüm emniyet teşkilatı çalışanlarına teşekkür ediyorum. Sizlerin sayesinde huzurlu bir kentte yaşıyoruz" dedi

Yorum Yaz