İl Müdürü Keleş; Sporla Gelişen, Sağlıklı Nesiller Yetiştirmek İçin Çalışıyoruz

İl Müdürü Keleş; Sporla Gelişen, Sağlıklı Nesiller Yetiştirmek İçin Çalışıyoruz
İl Müdürü Keleş; Sporla Gelişen, Sağlıklı Nesiller Yetiştirmek İçin Çalışıyoruz

Her yıl 4-10 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Adıyaman ve  İlçelerinde çeşitli etkinlikler ile devam ediyor.

 

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş; Her yaştan insanın spor yapması için düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için, farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası kapsamında Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce Sporla gelişen, sağlıklı nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz.

İl Müdürü Keleş, İlimizde ve ülkemizde özellikle son yıllarda yapılan spor yatırımları ile birlikte spora verilen önemle birlikte olimpiyatlarda yakalamış olduğumuz bu başarılardan sonra bizlerinde çok büyük hedefleri olmalı çünkü hem tesisleşme hem de uzman kadro açısından çok iyi yere geldik. İnşallah ilimizden de ülkemizi temsil edecek ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracak çok sporcu çıkacağına biz eminiz. Amatör spor, ülkemizde spor bilincinin artırılmasında, gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak kalmasında önemli bir faktördür. Gençlerimizin gelişimi için fedakârca hizmet eden amatör spor kulüplerimizin değerli yöneticilerine, antrenörlerine teşekkür ediyorum. Hafta boyunca organize edeceğimiz etkinliklerle 7'den 70'e herkesi amatör sporla buluşturmayı hedefliyoruz.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Yüzme turnuvasına katılım sağlayan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum.