İYİ Parti Teşkilatından İGC’ye Ziyaret

İYİ Parti Teşkilatından İGC’ye Ziyaret

İyi Parti İlçe Başkanı Hakan Karaaslan ve beraberindeki heyet Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyetine nezaket ziyaretin de bulundu.

 

İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Karaaslan, STK Birim Başkanı Hakan Çetinkaya, İl Başkan yardımcısı Hayrettin Özdemir ve Basın danışmanı Metin Arin, Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanvekili Mustafa Çeliker ve yönetim kurulu üyelerini Cemiyet binasında ziyaret etti.

 

İlçe Başkanı Hakan Karaaslan “İYİ Parti Teşkilatı olarak Dünya Gazeteciler gününüzü kutluyorum, Basının özgürce yazacağı, eleştirebileceği bir Türkiye temennisinde bulunuyorum.  Adıyaman basınına yeni bir heyecan ve yorum getirdiğiniz için Adıyaman İGC yönetimini ve üyelerini kutluyorum. Bizlerin sesi olduğunuz içinde teşekkür ediyorum, her zaman Adıyaman basınının yanındayız, sizlere başarılar diliyoruz" dedi.

 

Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Mustafa Çeliker ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek;

 

Siyasi partiler önemli kurumlarımızdır. Her sorunun çözüm yeri siyaset kurumudur. Bu nedenle siyasi partileri çözüm üretme yerleri olarak görüyoruz.  Bizlerde Basın olarak Siyasi Parti Temsilcilerinin yapmış oldukları çalışmaları vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz. Sayın Karaaslan ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Yorum Yaz