Jandarma Alay Komutanı’ndan AGC’ye Ziyaret

Jandarma Alay Komutanı’ndan AGC’ye Ziyaret

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle Adıyaman İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bilgehan Yeşilyurt, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. 

 

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette gazetecilere çalışmalarında başarılar dileyen Albay Yeşilyurt, “ Adıyaman’ımızın asayişinin ve huzurunun daha iyi yerlerde olabilmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bir yandan da gazeteci arkadaşlarımızın çalışmalarını takip ediyoruz. 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü nedeniyle Adıyaman Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettim. Birbirinden değerli gazetecilerle bir araya geldik. Onları yakından takip ediyoruz. Gazetecilerin de zor şartlarda işlerini yürüttüğünü görüyorum. Adıyaman’da olmak ve çok değerli gazetecilerle çalışmaktan dolayı mutluyum.” Dedi. 

 

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ise 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününde bizleri unutmayan çok değerli Adıyaman İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bilgehan Yeşilyurt’a teşekkür ediyorum. Kendisini yakından takip ediyor. Adıyaman’ın asayişinin emin ellerde olduğunu görmekten mutluluk duyuyorum.” Dedi.

Yorum Yaz