Jandarma Teşkilatı 181 yaşında

Jandarma Teşkilatı 181 yaşında
Köklü geçmişi ile kurulduğu günden bugüne milletin birlik ve bütünlüğü, devletin bekası ve kamu düzenini korumak için yaz-kış, gece gündüz demeden fedakârca

Jandarma Teşkilatı'nın 181. kuruluş yıldönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Jandarma personeli ile birlikte Vali Aykut Pekmez’i makamında ziyaret ederek çiçek takdim ederek, Jandarma Teşkilatına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

 

Gerçekleşen ziyarette İl Jandarma Komutanı Atasoy, Vali  Pekmez’e Jandarma Teşkilatı'nın yapısı ve hafta boyunca gerçekleştirecekleri kutlama programı hakkında bilgiler verdi.

 

Jandarma Teşkilatı'nın 181. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pekmez, "Bugün toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasında büyük bir özveri ile görev yapmakta olan Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü gururla kutlamaktayız. Jandarma Teşkilatı, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması ve vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için ülkemizin her bir köşesinde gece gündüz demeden hizmet vermekte ve yapmış olduğu başarılı çalışmalarla bizlere gurur kaynağı olmaktadır. Tüm yurtta olduğu gibi Adıyaman’da güven ve huzurun tesisinde çok ciddi çalışmalara imza atan Jandarma Teşkilatı, görev ve sorumluluklarının yanı sıra hayata geçirdiği insan odaklı sosyal projeler ve kültürel hizmetlerle, vatandaşlarımız ile devlet arasında önemli bir köprü oluşturmaktadır. İki asra yaklaşan şanlı ve köklü geçmişiyle Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm Jandarma personeline çalışmalarında başarılar diliyorum."ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz