Koronavirüs Denetimi Havadan Görüntülendi

Koronavirüs Denetimi Havadan Görüntülendi
Nissibi Köprüsü'nde Koronavirüs Denetimi Havadan Görüntülendi

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde Türkiye'nin üçüncü en büyük asma köprüsü olan Nissibi Köprüsündeki uygulama noktasında jandarma ve sağlık görevlileri tarafından yapılan koronavirüs denetimi havadan görüntülendi.

 

2015 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan ve Adıyaman'ı Hakkari, Bitlis, Siirt, Şırnak, Batman, Mardin, Van, Diyarbakır illeri ile bağlayan Türkiye'nin üçüncü en büyük asma köprüsü olan Nissibi Köprüsündeki uygulama noktasında koronavirüs tedbirleri kapsamında jandarma ve sağlık görevlileri tarafından yapılan denetimler havadan görüntülendi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koronavirüs önlemlerinin kapsamının genişletilerek, 30 büyükşehir ve Zonguldak iline giriş çıkışların yasaklandığını duyurunca, komşuları büyükşehir olan Yalova, Karaman, Osmaniye, Kilis ve Adıyaman doğal karantina alanına dönüştü.

 

Gerger İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Nissibi Köprüsü girişinde oluşturduğu uygulama noktasında seyahat izin belgesi, 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan ile 20 yaş altı kişilere yönelik denetim yaparken sağlık görevlileri ise durdurulan araçlarda bulunanların sağlık kontrolü yaptı.

 

Ekiplerin çalışması havadan görüntülenirken kurallara uymayan sürücüler ise geri çevrildi.

Yorum Yaz