Kros Liginde Berkcanspor Kulübü Sporcusu Kızlarda Birinci Oldu

Kros Liginde Berkcanspor Kulübü Sporcusu Kızlarda Birinci Oldu

Türkiye Atletizm Federasyonu Turkcell Bölgesel Kros Ligi yarışmaları, ülke genelinde 8 grupta yapıldı.

Malatya’da yapılan grup yarışlarında 12  ilden 280 sporcu mücadele etti.

Adıyaman'dan yarışmaya katılan Adıyaman Berkcanspor U18 kızlar kategorisinde Özlem Şahan 3 km de birinci olurken U18 kızlar takım halinden birinci olurken U18 erkek kategorisinde takım halinde bölge üçüncü oldular.

Yeni Malatya Stadyumu yanındaki Atletizm Pistinde yapılan kız- erkekler U14, U16 ve U18 kategorisi yarışmalarda, U18 kizlar Kategorisinde Adıyaman Berkcanspor'un sporcusu da bu genel sıralama 3 km de birinci oldu.  Adıyaman karması U18 Erkek takım 3'uncusu oldu.

Yarışlar sonucu U14 Kızlarda ve Erkeklerde Gaziantep İl Karması, U16 kızlarda Gaziantep İl Karması ve erkeklerde Hatay Kırıkhan karması, U18 kızlarda Adıyaman karması ve U18 erkeklerde Malatya Büyükşehir Belediyespor ekipleri birinciliği elde ettiler.

Malatya birinci olan Adıyaman karması sporcuları 4 Aralık 2021 tarihinden Şanlıurfa’da yapılacak olan ikinci kademe yarışmalarına katılacaklar.

Adıyaman Berkcanspor antrenörüAdem Arpacı yapıtığı açıklamada, Malatya ilinde yapılan kros yarışmadında genel sıralamada birinci olduk. Diğere kategorilerde ise takım halinde U14 erkelerde ikincilik, U18 kızlar birincilik, U18 erkelerde ise üçüncü olduk. Takım halinde yarışan tüm sporcuları ve antrenörlerini tebrik ediyor. Gençlik Spor İl Müdürümüz Fikret Keleş'e bizlere vermiş oldukları destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Tüm sporcularımıza başarıların devamını diliyorum. Bize desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Adıyaman Berkcanspor kulüp başkanı Hasan Berkcan'a desteklerinden dolayı tüm sporcularım adına teşekkür ediyorum dedi.

Yorum Yaz