Mermerciler Derneğinden Moral Ziyareti

Mermerciler Derneğinden Moral Ziyareti
Adıyaman Belediyespor yönetici ve sporcularını ziyaret eden Adıyaman Mermerciler ve Madenciler Derneği Başkanı Coşkun Atiz, Belediyespor Hentbol takımına yeni sezonda başarılar diledi.

Adıyaman Belediyespor yönetici ve sporcularını ziyaret eden Adıyaman Mermerciler ve Madenciler Derneği Başkanı Coşkun Atiz, Belediyespor Hentbol takımına yeni sezonda başarılar diledi.


Adıyaman’ı iki sezondur Hentbol Süper Ligi’nde başarıyla temsil eden Adıyaman Belediyesi hentbol takımı yöneticilerini ve teknik heyetini ziyaret eden Adıyaman Mermerciler ve Madenciler Derneği yöneticileri, yeni sezonda için başarı dileklerinde bulundu.


Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Aykut Dündar, Adıyaman Belediyespor Genel Koordinatörü Mehmet Yıldırım ve teknik heyetin hazır bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan Adıyaman Mermerciler ve Madenciler Derneği Başkanı Coşkun Atiz, Adıyaman Belediyesi hentbol takımının Adıyaman’ı Süper Lig’de temsil ediyor olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirerek, “Adıyaman sporu seven bir il. Son yıllarda, farklı branşlarda sportif faaliyetler gösteren ve önemli başarılara imza atan birçok sporcunun ismini duymaktayız. Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu’nun da spora ve sporcuya destek olduğunu görmek bizleri ayrıca mutlu etmekte. Basından takip ettiğimiz kadarıyla geçtiğimiz yıl Adıyaman 1954 Spor’un şampiyonluğunda sayın başkanımızın yine çok büyük destekleri olduğunu biliyoruz. Adıyaman Belediyesi bünyesinde kurulan Adıyaman Belediyespor hentbol takımının da evvelki yıl şampiyon olarak Süper Lige yükselmesi ve büyük bir başarıya imza atması da Adıyaman’ın sportif anlamda geldiği noktayı ortaya koymaktadır. Geçtiğimiz sezon ilk yılı olmasına rağmen çok iyi mücadele ederek, sezonu orta sıralarda tamamlamayı başaran takımımıza yeni sezonda da başarılar diliyoruz. Belediyesporumuz yeni kadrosuyla yeni sezona başladı. Süper Lig’de çok büyük ve köklü kulüplerle mücadele edecek olan takımımıza ve teknik heyetimize başarılar diliyoruz. İnşallah takımımız bu sezon daha başarılı olur ve Adıyaman’ımızı en güzel şekilde temsil eder. Spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu beye de ayıca teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Aykut Dündar ise, hedefleri hakkında bilgiler vererek, “Kulüp olarak Süper Lig’de mücadele etmek kadar, Adıyamanlı sporseverlere hentbol sporunu sevdirmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl mücadele ettiğimiz Süper Lig’de, bu yıl da yeni kadromuzla mücadelemize başladık. İnşallah sezonu en iyi şekilde tamamlayıp, ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olacağız. Bugün bizlere nezaket ziyaretinde bulunup, başarı dileklerini ileten Mermerler ve Madenciler Derneği Başkanımız Çoşkun Atiz ve beraberindeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz