Milletvekili Aydın’dan Başhekim Parlak’a hayırlı olsun ziyareti

Milletvekili Aydın’dan Başhekim Parlak’a hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Ahmet Aydın, Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Emin Parlak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Ahmet Aydın beraberinde AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni ve partililer ile birlikte Kahta Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Emin Parlak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Hükümet olarak sağlık alanında bugüne kadar Kahta’ya her türlü yatırım ve desteklerini sunduklarını ve bundan sonra da devam edeceklerini ifade eden AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Ahmet Aydın, ziyaret esnasında yaptığı konuşmasında, şunları ifade etti:

 

“Kahta Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Başhekimimiz Uzm. Dr. Mehmet Emin Parlak’a hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunup hem de Ramazan Bayramı dolayısıyla hastane personelimiz ve hastalarımızla bayramlaşmak için bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Malumunuz tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koranavirüs hastalığında bizlere yardım eden ve bu hastalıktan kurtulmamıza katkıları olan tatil demeden, bayram demeden sürekli görevlerinin başında olan tüm sağlık çalışanlarımıza da bu vesile ile ayrıca teşekkür ediyorum.Hükümet olarak her alanda olduğu gibi sağlık alanında da Kahta’ya hizmetlerimiz devam edecektir. Tekrardan hastanemize yeni atanan Başhekimimiz Uzm. Dr. Mehmet Emin Parlak’a da yeni görevinde başarılar diliyorum.” 

 

Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Emin Parlak ise, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni ve partililere teşekkür etti.

 

Ziyaretten sonra Aydın, hastane personeli ve hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Yorum Yaz