Milletvekili Aydın Tütün Üreticileri İle Bir Araya Geldi

Milletvekili Aydın Tütün Üreticileri İle Bir Araya Geldi

Tütün üretimi ve ticaretini yapan Adıyamanlı üreticiler Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti GMDK Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’la bir araya geldi. 

 

Adıyaman Tütününün dünü ve bugünü ile üretim ve ticaretinin geliştirilmesi hususunda üreticiler ve ticareti ile uğraşanlarla istişarelerde bulundu.

 

Tütün üreticileri yaptığı konuşmada; Genel Merkez Disiplin Kurulu  Başkanı Av. Ahmet Aydın’ın geçtiğimiz gün Plan Bütçe Komisyonunda cezanın 6 ay ertelenmesini kapsayan teklifin komisyondan geçmesi için yoğun çaba sarf ettiğini gördük  

Ayrıca tütün ile ilgili ilk önergeyi verip yasak olan tütünü serbest hale getirdiler kendilerine teşekkür ederiz dediler.

 

Başkan Aydın toplantı da yaptığı konuşmada; 

 

Bir gram satışı dahi yasak olan tütünü, kıyılmış tütünü tamamen yasal hale getiriyoruz. Çerçevesini çiziyoruz, üretici, rahat bir şekilde üretecek ürettiğinin de rahat bir şekilde satışını yapabilecek.

 

Çiftçimizin ve üreticimizin yanında olmaya,her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Tütün Adıyaman’ın can damarıdır tütün içinde yetişen bir Milletvekili olarak üreticilerimizin haklarını sonuna kadar savunup koruyacağız dedi.

Yorum Yaz