Milletvekili Fırat; Siyasette Yalana Dolana Gerek Yok

Milletvekili Fırat; Siyasette Yalana Dolana Gerek Yok

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı, TBMM AK Parti Grup Yön. Kur. Üyesi, TBMM Anayasa Kom. Üyesi ve Adıyaman AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Fırat’tan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’na “Bedava Elektrik” Tepkisi

 

AK Parti Adıyaman Milletvekili İ.Halil Fırat; Şanlıurfa’da meslek odaları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya raya gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’da büyükşehir belediye başkanlığını kazanmaları durumunda çiftçilere elektriği bedava verecekleri vaadinde bulundu.

Bunun adı vatandaşı kandırmaktır diyen Milletvekili Fırat; CHP Genel Başkanı ve Belediye Başkanları başta olmak üzere bu ve buna benzer birçok vaatlerde bulundular. Ne yazık ki hiç birini de tutmadılar.

Siyaset ve hizmet ciddi bir iştir. Siyasetin en büyük sermayesi güvendir. Yalanın bulaştığı siyaset bir süre sonra kıymetini kaybeder. İnandırıcılığı olmayan vaatler dünün Türkiye’sinde kaldı. Madem Şanlıurfa Belediyesini alırsanız çiftçiye elektriği bedava vereceksin, elinizi tutan mı var? Adana’da, Mersinde, Ankara’da, İstanbul’da, İzmir’de çiftçilerimize elektriği bedava verinde bunun gerçek olup olmadığını milletimiz anlasın. Vatandaşla dalga geçer gibi böyle atıp tutmak ana muhalefet partisinin Genel Başkanına yakışmıyor. Siyaset bol keseden vaat vermek değil, bizzat söylediğini yapmaktır.”

En uçuk yalanları kolayca dillendiren bu ‘trajik’ siyasetçinin, toplum nezdinde artık bir karşılığı kalmadı. Yapamıyorsan Yalana gerek yok” dedi.

Kaynak: ADH