Milletvekili Fırat'tan, Baro Başkanı Doğan'a Ziyaret

Milletvekili Fırat'tan, Baro Başkanı Doğan'a Ziyaret

AK Parti Adıyaman Milletvekili İ. Halil Fırat, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Kadın kolları başkanı Av. Saliha Diler ve AK Parti teşkilatı ile birlikte Adıyaman Baro başkanlığına seçilen Av. Bilal Doğan' ı ziyaret ettiler. 

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman Baro Başkanlığına seçilen Av. Bilal Doğan ve yönetimini kutluyorum.  Toplumun daha güzel bir hayat yaşaması, hayat standartlarının yükselmesi, kültürel ve her anlamda hak ettiği yere ulaşması için her bir sivil toplum kuruluşu, her bir birim kendi üzerine düşeni layıkıyla yerine getirecektir. Yapmış olduğunuz vazifeniz hem çok zor, hem de çok kutsaldır. Savunmasız insanların dili, eli, gözü ve kolu olmak önemli bir şeydir. İnanıyorum ki Adıyaman ve ülkemiz için her birimiz üzerimize yüklenen sorumluluğu hakkıyla layıkıyla yerine getireceğiz. Dedi 

Baro Başkanı Av. Bilal Doğan ise AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. İbrahim Halil Fırat ve AK Parti Adıyaman Teşkilatına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini dile getirerek, “Bizler bu yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte meslektaşlarımızın sorunları ve mesleğimizle alakalı problemleri gidermekle beraber avukatlık kanununun bize vermiş olduğu toplumsal konularla ilgili temel hak ve özgürlükleri koruma adına elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. Sizlerin desteği bizler için çok önemli. Dedi.