Milli Eğitim Müdürü Gönen’den Adıyaman İGC’ ye Ziyaret

Milli Eğitim Müdürü Gönen’den Adıyaman İGC’ ye Ziyaret

Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti’ni ziyaret etti.

 

Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti’ni (Adıyaman İGC) ziyaret ederek gazetecilerle görüştü. Ziyarette Başkan Mehmet Cihan Akbilek’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

 

Hakan Gönen; Adıyaman’da göreve başladığımız günden bu yana tüm okulları gezdim. Eksiklikleri giderme noktasında çalışmalarımızı yapıyoruz. Bizim görevimiz geleceğimiz olan gençlerimizin eğitim kalitesini yükseltmek bunun içinde var gücümüzle çalışacağız. Kütüphanesiz okul kalmasın projesi kapsamında 374 okulumuza kütüphane yapacağız, bu kütüphanelerin demirbaş olacak malzemelerini de ilimizde bulunan 3 meslek lisemizde yapılacak, hem okullarımızın işleyişi artacak hem de öğrencilerimizin eğitim kalitesi artacağız.
Tüm velilerimiz şundan emin olsunlar Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 7/24 okullarımızla diyalog halindeyiz mevcut sıkıntıları gidere bilmek için çalışıyoruz. Yarınımız olan gençlerimizin eğitimi için elimizden geleni yapacağız diyen İl Milli Eğitim Müdürü Gönen; Basın, Tüm sorunları gündeme taşıyarak bilgi ve haber akışını doğru ve zamanında sağlayarak toplumun bilgilenmesi ve bilinçlenmesini sağlayan, gazetecilik mesleğini büyük bir özveri göstererek, mesleğin gerektirdiği bilinç ve sorumlulukla yerine getiren, tarafsız ve güvenilir habercilik anlayışla görevlerini sürdüren siz değerli gazetecilerimizi tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman İGC Başkanı Akbilek Gönen’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Milli eğitim camiasının basın için önemli bir paydaş olduğunu, Adıyaman’da eğitimin iyileştirilmesi için yapılan çalışmalara her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Yorum Yaz