Milli İrade Kahramanlarına Yemek İkramı

Milli İrade Kahramanlarına Yemek İkramı
Adıyaman Üniversitesi 15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısı üzerine meydanlara inen
Adıyaman Üniversitesi  15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısı üzerine meydanlara inen ve 15 Temmuz Recep Tayyip ERDOĞAN meydanında demokrasi nöbeti tutan Adıyamanlılara Adıyaman  Üniversitesi tarafından akşam ve gece yemeği verildi.


Darbe girişimin ardından ilk resmi açıklamayı yapan ve ilk günden bugüne kadar milli iradenin yanında yer alan Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ 15 Temmuz Recep Tayyip ERDOĞAN meydanında demokrasi nöbeti tutan demokrasi kahramanlarına akşam ve gece yemeği ikramında bulundu. Tavuklu pilav ve ayran dağıtımını  Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ ve eşleri hanımefendi Necla GÖNÜLLÜ yaptı.


Yemekten sonra kısa bir değerlendirme yapan  Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, 15 Temmuz gecesinden bu yana meydanda olduklarını ifade ederek vaktin birlik olma vakti olduğunu belirtti. Prof. Dr. GÖNÜLLÜ şöyle konuştu; "15 Temmuz gecesinden bu yana meydanlardayız. Demokrasi nöbetini tutmaya ve milli iradenin yanında yer almaya devam ediyoruz. Ta ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın ikinci bir emri gelene kadar meydanlarda olacağız. Halkımızla, Adıyamanlılarla birlikteyiz. Bugün de bu demokrasi nöbeti tutan kahramanlarımıza Üniversite olarak yemek ikramında bulunduk. Afiyet olsun."


Yemek alan demokrasi kahramanları ise  Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ'ye teşekkür ederek halk olarak Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ'nün yanında olduklarını söylediler. Mikrofonlarımıza görüş bildiren vatandaşlar Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ gibi rektörler olduğu sürece milletimizin ve devletimizin sırtının yere gelmeyeceğini dile getirdiler.

BHA

Yorum Yaz