MSK Başkanı Aydın; Ülkeyi 1 Dolara Vatanlarını Satanların Eline Bırakmadık Bırakmayacağız

MSK Başkanı Aydın; Ülkeyi 1 Dolara Vatanlarını Satanların Eline Bırakmadık Bırakmayacağız

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; Dövizde yaşanan kur operasyonları ile ülkeyi şekillendirmek isteyenlere izin vermeyeceğiz.

 

 

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın;  Türkiye’nin büyümesinden ve güçlenmesinden rahatsız olanlar ortaya çıkıp ekonomi batmış algısı yapıyorlar, Algı yapacağınıza Türkiye’nin başarılarından gurur duymayı deneseniz diyen Milletvekili Aydın; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 19 yılda ekonominin ve ticaretin tüm argümanları harika işlemesine rağmen, ihracatta 90 yıllık rekoru kırmamıza rağmen, dünyanın en çok büyüyen ikinci ülkesi olmamıza rağmen kur üzerinden operasyonlar çekildiğini görüyoruz. 

 

 

AK Parti iktidarı olarak, kur operasyonları ve bütün dünyayı sarsan koronavirüs salgınının olumsuz etkilerine rağmen milletimizin badirelerden etkilenmemesi için tarihi hamleler yapıyoruz, vatandaşın refahı için bütün imkanları seferber edildiği günümüzde kur operasyonlarına da insanımızın ezdirilmemesi için, yapılan asgari ücretteki tarihi artış ile vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmedik. Son 50 yılın en yüksek artışı milletimizin gönlüne su serpmiştir. 

 

 

Biz bu milletin ekmeğini büyütmeye, mağduriyetlerini gidermeye, enflasyona ezdirmemeye adına mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmaya devam edeceğiz.  “Ülkeyi, 1 dolara vatanlarını satanların eline bırakmadık bırakmayacağız. Döviz kurları ile ülkeyi şekillendirmek isteyenlere de izin vermeyeceğiz.”

 

 

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Durmadan, yorulmadan hizmet ve eser siyaseti yapmaya devam edeceğiz. Milletimizin her derdine derman olacak, hayat standardını yükselteceğiz.

Yorum Yaz