Muhtar Göksu'dan Taraftara Çağrı

Muhtar Göksu'dan Taraftara Çağrı
Eskisaray Mahalle Muhtarı Mahmut Göksu'dan Adıyaman 1954 SK Taraftarına anlamlı çağrı.

Eskisaray Mahalle Muhtarı Mahmut Göksu'dan Adıyaman 1954 SK Taraftarına anlamlı çağrı.

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grupta liderlik mücadelesi veren Adıyaman 1954 Spor ile 62 Pertek Spor arasında yarın Adıyaman'da gerçekleşek karılaşmaya saatler kala Muhtar Mahmut Göksu Sosyal medya hesabından taraftarlara çağrıda bulundu.

 

Büyük Adıyamanspor taraftarına duyuru adı altında yaptığı paylaşımda Muhtar Göksu şu sözlere yer verdi;

 

Bu hafta şampiyonluk mücadelesine çıkacağımız pertekspor müsabakasında Tek amacımız Galibiyetle gelecek olan şampiyonluk özlemimize kavuşacağımız ve Stadyumumuzda şölene dönüşecek mutluluğumuza odaklanalım Rakip takımın tahriklerine kapılmadan sesimiz kısılıncaya kadar takımımıza destek olalım Bizlerin Şehrimizin övünerek huzur şehri İmajımıza zarar vermeden bizlere her türlü çirkefliği kendi sahalarında yapan ''O'' insanları bizde onlar gibi olmayarak futbolun intikam ve şike duygularıyla başarılı olunamayacağını gösterelim.

 

Tüm Türkiye'ye Dürüstlük ve güzellikle nasıl Şampiyon olunur gösterelim  Aksini yapan taraftarlarımızın önüne geçelim tahriklere kapılmayalım yapacağımız en küçük bir taşkınlık  takımımızı bundan sonraki PLAY-OFF Müsabakasının seyircisiz oynama cezasızıyla karşı karşıya bırakabilir sizler beni hiçbir zaman mahçup etmediniz bundan sonrada etmeyeceğinize inanıyor ve sizler güveniyorm dedi.

Yorum Yaz