Muhtar Göksu; Önceliğimiz Kentsel Dönüşüm Olacak

Muhtar Göksu; Önceliğimiz Kentsel Dönüşüm Olacak
Eskisaray Mahallesi Muhtarı Mahmut Göksu, Mimar Sinan Kültür Parkı'nın yarım kaldığını ve en büyük sorunlarının ise kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Eskisaray Mahallesi Muhtarı Mahmut Göksu, Mimar Sinan Kültür Parkı'nın yarım kaldığını ve en büyük sorunlarının ise kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

 

31 Mart yerel seçimlerinde tekrar Mahallesi muhtarı olarak seçilen Eskisaray Mahallesi Muhtarı Mahmut Göksu," İnşallah bu yeni dönemde yeni yönetimle bu kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz."dedi.

 

- "YENİ YÖNETİMLE KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

 

Göksu, önümüzdeki dönemde eksiklikleri gidereceklerini belirterek, şöyle devam etti:

 

"Eskisaray Mahallesi tekrar hizmete devam dedi. Beni tekrar seçtiler. Ben öncelikle ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kimseyi ben mahcup etmedim kimseyi yarı yolda koymadım. Elimden geldiği kadar mahalleme hizmet etmeye çalıştım. Yaptıklarımda oldu yapamadıklarımda oldu. Yapamadıklarım beceriksiz yöneticilerin yüzünden oldu. İnşallah bu yeni dönmede yeni yönetimimle Eskisaray için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Her şey Eskisaray için verilen değer her şeye değer. Bugüne kadar 5 yıl içerisinde sayın muhtarım ne yaptınız? Diyebilir seçmenlerimiz. Bugüne kadar Eskisaray mahallemiz fazla büyük değil küçük olduğu için küçük sorunları var büyük sorunları yok. En büyük sorun kentsel dönüşümdü. Onu az önce belirttiğim gibi beceriksiz yöneticilerin yüzünden Eskisayar mahallemizde kentsel dönüşüm gerçekleşmedi. İnşallah bu yeni dönemde yeni yönetimle bu kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz. İvedi olarak en büyük sorunumuz kentsel dönüşüm sorununu çözeceğiz."

 

-"MİMAR SİNAN PARKIMIZ YARIM KALDI"

 

Muhtar Göksu, ufak tefek sorunlarının da olduğunun altını çizerek, "Mimar Sinan Kültür Parkımız var yarım kaldı. Onu ivedi olarak bir an önce bitirmeye çalışacağız. Bazı sokaklarımız, yollarımız tahrip olmuş var kaldırımlar var bunları en güzel şekilde yapacağız. Adıyaman'ımıza yakışır Eskisayar Mahallemize yakışır bir şekilde kaldırımlarımızı yenileyeceğiz. Gölebatmaz Caddesi, Sağlık Ocağı Caddesini ışıklandıracağız. Buradaki esnaflarımız akşam karanlık çökünce dükkanlarını kapatıp gitmek zorunda kalıyor karanlık olduğu için biran önce buraları aydınlatacağız. Eskisaray Mahallemizi ışıl ışıl yapacağız."dedi.

Yorum Yaz