Nikah Salonlarında Sevgililer Günü Yoğunluğu

Nikah Salonlarında Sevgililer Günü Yoğunluğu
Adıyaman'da, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle evlenmek isteyen çiftler nikah dairesini doldurdu.

Adıyaman'da, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle evlenmek isteyen çiftler nikah dairesini doldurdu.

 

Kentte 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle evlenmek isteyen çiftler nikah dairesine başvuru yaparak özel günü değerlendirmek istediler.

 

Adıyaman Belediyesi Evlendirme Memuru Ahmet Tamer, tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü'nde başvuruda bulunanların nikahlarını kıydı.

 

Nikah salonunda düzenlene törenle dünya evine giren damat adayı Ender Çakmak,"Çok mutluyuz heyecanlıyız 14 Şubat'ın önemi fırsat vererek resmi nikahımızı kıydık. Bilerek bugünü seçtik, eşimi çok seviyorum.14 Şubat'ta hem nikahımız oldu bende bugün evlilik teklifinde bulundum. Oda ayrı bir güzellik oldu bizim için."dedi.

 

-"ÇİFTLER 3-4 AY ÖNCE GELEREK, 14 ŞUBAT TARİHİNE NİKAH GÜNÜ ALDILAR"

 

Gelin adayı Esma Parlak ise,"Özellikle ben seçtim bu tarihi 14 Şubat olsun dedim. Güzel bir gün sevgililerin bu günlerde evlenmesini tavsiye ediyorum. Onun için çok mutluyuz."şeklinde konuştu.

 

Çiftlerin 3-4 ay önce başvuruda bulunduklarını belirten Adıyaman Belediyesi Evlendirme Memuru Ahmet Tamer," Adıyaman'da 14 Şubat tarihinde başvuru yapan çiftlerimizin çoğuna yardımcı olduk. Bugünün anlam ve önemini gelen çiftlerinde bugüne olan anlam ve önemini biliyoruz. Çiftlerimiz yaklaşık 3-4 ay öncesinden gelip 14 Şubat tarihine nikâh günü almak istediler. Normal günlere oranla çok daha yüksek bir sayı ile nikâh kıyıyoruz. 11 çiftimizin nikâhını kıyacağız kış günlerinde en fazla 2 veya 3 nikah olurken bugün biraz daha fazla rakamla 11 nikah kıyacağız."diye konuştu.

Yorum Yaz