Özlenen Galibiyet Nihayet Geldi

Özlenen Galibiyet Nihayet Geldi
Ligde küme düşme potasından kurtulmak isteyen Adıyaman 1954 spor, Elaziz Belediyespor’u 2-0 yenerek altın değerinde 3 puan aldı.

Ligde küme düşme potasından kurtulmak isteyen Adıyaman 1954 spor, Elaziz Belediyespor’u 2-0 yenerek altın değerinde 3 puan aldı.

 

Maçın yıldızı 2 gölün de sahibi İsmail Bulut olurken, tribünleri dolduran taraftarlar güzel futbol oynayan takımı ayakta alkışladı.

 

Spor toto 3. Lig, 2. Grupta mücadele eden Adıyaman 1954 spor, kendi evinde ağırladığı rakibi Elaziz Belediyespor’u İsmail Bulut’un her iki yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek ligde kalma umutlarını arttırdı.

 

Karılaşmaya seyircilerin yoğun desteğiyle başlayan Adıyaman 1954 sporlu futbolcular, rakibine karşı güzel ve dirençli bir futbol oynadı. Rakip kalede etkili ataklar geliştiren Adıyaman 1954 spor, girdiği pozisyonlarda son vuruşlarda etkili olamadı. Dakika 38’de maçın yıldızı İsmail devreye girdi. Ceza sahası içerisinde topla buluşan İsmail, düzgün bir vuruşla kaleciyi mağlup ederek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca Adıyaman 1954 spor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

 

İkinci yarıya da hızı başlayan Adıyaman 1954 spor Baran, Bahtiyar ve İsmail ile rakip kalede gol aradı. Orta saha da Emre, Batuhan ve Önderin baskılı oyunu, defansta ise M. Ali ve Semih’in hatasız oyunu ile rakibin pozisyon üretmelerini engelledi. Dakikalar 85’i gösterdiğinde ise maçın yıldızı İsmail bir kez daha sahneye çıktı. İlk yarıda attığı golün kopyası niteliğindeki pozisyonda rakip kaleciyi bir kez daha avlayan İsmail, takımını 2-0 öne geçirirken, taraftarları da sevinçten çılgına çevirdi. Karşılaşma 2-0 Adıyaman 1954 spor’un galibiyetiyle tamamlanırken maç sonu sah içerisinde sevinç gösterileri vardı.

Yorum Yaz