Şehr-i Yaman Taraftarlar Grubu Dernekleşti

Şehr-i Yaman Taraftarlar Grubu Dernekleşti

Kurulduğu 2013 Yılından Bu Güne Kadar Bağımsız Taraftar Grubu Olarak İlimizde  Faaliyet Gösteren Şehr-i Yaman Taraftar Grubunun 9 Haziran 2021 Tarihi İtibariyle "02-010-048 kütük numaralı ADIYAMAN 1954 SPOR ŞEHR-İ YAMAN TARAFTARLAR DERNEĞİ adı ile resmiyet kazandı.

 

 

Şehri Yaman Taraftar Gurubu yönetimi yaptığı açıklamada; Taraftar Grubumuz Bugün İtibariyle Adıyaman 1954 Spor Şehri Yaman Taraftarlar Derneği Olarak Çalışmalarına Devam Edecektir. 

 

 

Öncelikli İlk Hedefimiz Memleketimizi Temsil Eden Takımımız Adıyaman 1954 Sporu Her Zaman En İyi Koşulda Desteklemektir. Daha Önceleri Taraftar Grubu Olarak Sosyal Sorumluluk Projelerine İmza Atmıştık. Aynı Şekilde Sosyal Sorumluluk Projelerine İmza Atmaya Devam Edeceğiz. 

 

Derneğimiz ADIYAMAN 1954 SPOR KULÜBÜ taraftarlarının gerek sosyal hayatta ve gerekse tribünlerde birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi,şiddete dayalı her türlü hareketin önüne geçilmesi, ADIYAMAN 1954 SPOR KULÜBÜ taraftarlarının sayısının tüm Türkiye çapında arttırılması,kalitesinin arttırılması, ADIYAMAN 1954 SPOR KULÜBÜ taraftarlarının sosyal hayatta daha fazla birlikte olabilmeleri için etkinlikler düzenleme,deplasmanlarda yapılacak başta futbol olmak üzere kulübün faaliyet göstermekte olduğu veya gelecekte faaliyet göstereceği tüm branşlardaki müsabakalara taraftarlarımızı çağdaş ölçüler içerisinde ve tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde götürebilmek,başta ilköğretim okulları,liseler ve üniversiteler olmak üzere etkinlikler yapılarak,genç nesile ADIYAMAN 1954 SPOR tarihini ve duruşunu anlatarak ADIYAMAN 1954 SPOR'lu bir nesil oluşturmak, ADIYAMAN 1954 SPOR taraftarları arasındaki sosyal dayanışmayı arttırmak ve bütünleşmeyi sağlamak amaçları ile kurulmuştur.

Derneğimizin Tüm Adıyaman Halkına Ve Takımımız Adıyaman 1954 Spor Kamuoyuna Hayırlı Olmasını Dileriz.