Sevgi Anaokulu Erzincan’da Adıyaman’ı Tanıttı

Sevgi Anaokulu Erzincan’da Adıyaman’ı Tanıttı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında Erzincan Mama Hatun Anaokolu'nun organizesinde gerçekleştirilen

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında Erzincan Mama Hatun Anaokulu'nun organizesinde gerçekleştirilen "81 İl 81 Minik El ele Erzincan’da Birlikte" projesi programına katılan Adıyaman Sevgi Anaokulu Adıyaman’ı tanıttı.

 

Etkinliğe, Sevgi Anaokulu öğrencilerinin yanı sıra Müdür Yardımcısı Funda Karadağ ve öğretmenlerden Fatma Çelik, katıldı.

 

Sevgi Anaokulu Okul Müdürü Cemal Önder, program kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler sayesinde minik öğrencilerin gönüllerince eğlendi.

 

Adıyaman’dan götürülen yöresel ürünler davetliler tarafından beğenildiğini ifade eden Önder, şöyle devam etti:

 

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Erzincan Mama Hatun Anaokulu'nun davetlisi olarak "81 İl 81 Minik Elele Erzincan’da Birlikte" projesi programına Adıyaman Sevgi Anaokulu olarak katıldık. Çocuklarımız etkinlikler kapsamında oldukça eğlenip keyif aldılar. Bizlerde ilimizden götürmüş olduğumuz yöresel ürünlerimizi orada sergileme fırsatımız oldu. İkramlarımız ve yöresel ürünlerimizle ilimizin bir nebze olsun tanıtımına katkı sunabildiysek ne mutlu bizleri. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere, bizleri en güzel şekilde ağırlayan ev sahibi Erzincan eğitim camiasına teşekkür ediyoruz.”



Yorum Yaz