Sincik Belediyesine Yakışmadı

Sincik Belediyesine Yakışmadı
Şampiyon ilçemize Resmi Web sayfalarını yenilememeleri ve sayfada halen Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun resminin durması yakışmadı
Sincik Ak Partiye %96 lık oy desteğiyle Cumhurbaşkanımızın gözde ilçeleri arasında iken Başkan'ın web sayfasındaki resim şampiyon ilçeye gölge düşürdü.

Sincik Belediyesine ait resmi web sitesinde Başkan Mehmet Korkut'un Resminin arkasında bulunan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu zamanında çekilmiş ve Belediyenin web sayfasında paylaşıldıktan sonra Başbakan seçilen Binali Yıldırım'ın arka fonda resmi asılı bir şekilde Başkan Mehmet Korkut'un fotoğrafını çekip web sayfalarındaki eski fotoğrafı yenilememeleri Şampiyon ilçeye gölge düşürüyor.

Tüm Türkiye'de şampiyon ilçe olarak bilenen muhakkak ülke genelinde Sincik'i merak edenlerin web sayfalarını inceledikleri Sincik Belediyesi'nin böyle bir ihmali önce ilçeye sonrada Başkan Mehmet Korkut'a kötü imaj sergilemekte.


Sayın Başkan Korkut'tan Resmi web sayfasında Başbakanımız Binali Yıldırım'ın arka fonda olduğu bir resmi paylaşmasını merakla bekliyoruz.
Yorum Yaz