Şube Müdürü Özer: Fuarda halkımız güvende

Şube Müdürü Özer: Fuarda halkımız güvende

Adıyaman'da, 6. Gıda-Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El Sanatları Fuarı Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından denetlendi.

 

Adıyaman-Kahta karayolunun 5'nci kilometresinde bulunan Fuar Merkezi'nde Medya Trend Fuarcılık ve Organizasyon tarafından gerçekleştirilen 6. Gıda-Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El Sanatları Fuarı açılışı yapıldı.

 

Pandemi kuralları ön plana alındığı ve HES kodu uygulaması, ateş ölçümü ve dezenfekten uygulandığı Fuar Merkezi'nde Medya Trend Fuarcılık ve Organizasyon tarafından bu yıl 6'ncisi gerçekleştirilen 6. Gıda-Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El Sanatları Fuarı, 5-9 Nisan tarihleri arasında misafirlerini ağırlamaya başladı.

 

Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen 6. Gıda-Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El Sanatları Fuarı'nda Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından denetim gerçekleştirildi. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü Beyhan Özer'in katıldığı denetimde stantları gezen ekipler tarafından ürünlerin tarihileri kontrol edilirken numune alındı.

 

Denetimlerin aralıksız devam ettiğini ve tüm halkın rahatlıkla alış veriş yapabileceklerini belirten Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü Beyhan Özer, "Uzun bir süredir yaklaşık bir buçuk yıldır ilimizde fuar alanları faaliyet göstermiyordu pandemiden dolayı il defa elimizde böyle bir fuar ulaşıldı bu süreç içerisinde sevindirici tabi ki, bizde burada gıda denetim olarak elimizden gelen bütün denetim mekanizma falan işleterekten hem Kovid-19 salgın açsından denetim yapıyoruz hem de gıda denetim açısından da tüm burada satılan ürünlerin sağlıklı olup olmamasına gerekli denetimleri denetim yapıyoruz. Numunelerimizi alıyoruz şuana kadarda yaptığımız denetimler de herhangi bir sorunlu ürüne rastlamadık genelde bir çok yöreye ait yöresel ürünlerimiz satışa sunulmuştur gayet güzel herhangi bir sağlıksız ortam yok. Kovid-19 açısından  da zaten fuar firmasından gerekli pandemi tedbirleri alınmış dezenfekten, mask, mesafe gibi konulara dikkat ediliyor halkımız güvende gelip alışveriş yapabilir."dedi.

 

Medya Trend Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gül, ise vatandaşları fuar alanına davet ederek gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapabileceklerini söyledi.

Yorum Yaz