TMMOB Adıyaman Temsilciliği Delegeleri Belirledi

TMMOB Adıyaman Temsilciliği Delegeleri Belirledi
Ziraat Mühendisleri odası Adıyaman il temsilciliği Genel Kurul Toplantısı ve sonrasında yapılan seçimlerde, önümüzdeki 2 (iki) yıl süreyle görev yapacak Yönetim Kurulu

Ziraat Mühendisleri odası Adıyaman il temsilciliği Genel Kurul Toplantısı ve sonrasında yapılan seçimlerde, önümüzdeki 2 (iki) yıl süreyle görev yapacak Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ankara'da yapılacak Genel Kurul ve Seçimlerde ilimizi temsil edecek delegelerin seçimleri gerçekleştirildi. 

 

Ziraat Odası Adıyaman İl Temsilcisi A.Türker YENER yaptığı açıklamada;

 Anayasal anlamda kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşu olarak yönetim organlarını demokratik seçimlere uygun olarak belirlemektedir. 

 

Bu amaç doğrultusunda, bugün yapılan Genel Kurul toplantımızda, seçimlerde basılı ve blok liste kullanılmasına dair verilen önergenin kabul edilmesiyle, müracaatta bulunan 2 (iki) liste için yapılan seçimlerde toplam 293 üyemizden 153'ü katılım sağlayarak oy kullanmıştır. 

 

Genel Kurul Toplantımıza katkı sağlayan ve seçimlere katılıp oy kullanmak suretiyle demokratik hakkını kullanan her meslektaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

 

Seçimler sonucunda 152 geçerli oyun 110' unu alarak önümüzdeki 2 (iki) yıl süreyle görev yapacak olan yönetim kurulu üyesi ve delege arkadaşlarımı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. 

 

Üst üste 5 dönemdir (10 yıl) yürütmüş olduğum İl Temsilciliği görevim süresince yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte her zaman imkanlar ölçüsünde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Son kez aday olduğum bu seçimlerde teveccühlerini bizden yana kullanan tüm meslektaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum.  

 

Daha önceki yıllarda farklı mekanları kullanmak zorunda kalıyor iken, İl Temsilciliğimizce yürütülen hizmetlerde kullanılmak üzere yakın zamanda faaliyete geçirdiğimiz hizmet büromuzda meslektaşlarımızla ilk kez biraraya gelmemizin ve seçimleri bu ortamda yapmış olmamızın hepimiz için ayrıca mutluluk verici olduğunu da ifade etmek istiyorum.   

 

İl Temsilciliği olarak, bir tarım kenti olan Adıyaman'da gerek kamu kurum ve kuruluşları gerekse de özel sektör aracılığıyla tarıma ve çiftçilere hizmet vermeye çalışan meslektaşlarımıza, yasalarla verilen yetkiler ve Genel Merkezimizin talimatları çerçevesinde yardımcı olmaktayız.  

 

Kamu yararı ve toplumsal sorumluluğu her zaman ön planda tutan ve bilimin rehberliğini kendisine ilke edinen İl Temsilciliğimiz, tüm mensupları ile birlikte bugüne kadar izlediği çizgisini korumak ve sürdürmekte kararlı olduğu gibi, ilimize, mesleğimize ve meslektaşlarımıza ilişkin çalışmalarını aynı kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir. 

Önümüzdeki 2 (iki) yıllık süreçte, bundan önceki dönemlerde olduğu gibi yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte, hiçbir ayırım gözetmeksizin tüm meslektaşlarımın hizmetinde olacağımızı özellikle belirtmek istiyorum.
Yorum Yaz