Türkiye Değişim Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan Adıyaman'da

Türkiye Değişim Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan Adıyaman'da

Türkiye Değişim Partisi Genel Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan Adıyaman'da temaslarda bulundu.

 

Bir dizi etkinlik ve ziyaretlerde bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan, partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

 

Ceylan burada yaptığı açıklamada "Kocatepe'den bize seslendi. Biz de Adıyaman'dan seslenmek istedik. Evet bugün ya Anadolu'nun kapılarını açtı yine. 20. Hatasız da bir vatansız gibi. Gazi Mustafa Kemal Paşa, Afyon Kocatepe'de orduların ilk hedefimiz Akdeniz ileri emrini vererek Büyük Taarruz başlattı. Ve yine bugün ben Adıyaman dayım Adıyaman'da olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Ilk defa bir Adıyamanlı kadın kolları genel başkanı olarak bu olduğunu ve bunu görevi en iyi şekilde de taşıyacağıma eminim. BenimBu onurlu görev bana verildi, ben inanıyorum ki bir dahaki seçimlerde biz iktidara geleceğiz bunun bütün çalışmalarını yapıyoruz. Ben özellikle Adıyaman için bütün çabayı elimden geldiğince kadınlarımız için geleceğimiz için gençlerimiz için yapacağımıza söz veriyoruz." dedi.

 

Türkiye Değişim Partisi Adıyaman İl Başkanı Mustafa Fırat, ise; "Biz parti olarak birlik ve beraberlik içerisindeyiz, Adıyaman çocuğu olduğumuz için kentin sorunlarını iyi kötü bilenlerdeniz, aynı zamanda üreticilerimizde derdini sıkıntısını iyi biliyoruz. Bende bir çiftçi olarak dünyanın en büyük göleti olan Samsat'ın dibinde akarken Adıyaman'ın 4'te 1'i sulanıyor, biz iktidara geldiğimizde çiftçimize her türlü desteği vereceğiz. sulama konusunda ki sorunları ile çözüme kavuşturacağız. Türkiye de her yerde şehir hastaneleri varken Adıyaman'da neden yok bu memlekete sahip çıkmak lazım kavga ile birbirimizi yıpratmakla bu işler olmaz. Ancak bu ülkeyi bu memleketi nasıl kalkındırabilir bunu birbirimize sorarak dinleyeceğiz, ekonomi göz önünde millet kan ağlıyor, emekli işçi herkesin durumu göz önünde, biz iktidara geldiğimizde bütün bu sorunları çözeceğiz." diye konuştu.

 

Heyet daha sonra esnafları ziyaret ederek bir süre onlarla sohbet etti.