Uğur Işılak Adıyamanlılarla Buluştu

Uğur Işılak Adıyamanlılarla Buluştu
Ramazan ayı dolayısıyla birbirinden güzel etkinliklere imza atan Adıyaman Belediyesi, ünlü sanatçı Uğur Işılak’ı Adıyamanlılarla buluşturdu.

Ramazan ayı dolayısıyla birbirinden güzel etkinliklere imza atan Adıyaman Belediyesi, ünlü sanatçı Uğur Işılak’ı Adıyamanlılarla buluşturdu.


Ramazan ayı dolayısıyla Adıyaman Belediyesi tarafından sürdürülen ‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ etkinlikleri kapsamında Adıyaman’a gelen ünlü sanatçı Uğur Işılak, birbirinden güzel eserlerini sevenleri için seslendirdi.


Demokrasi Parkı’nda gerçekleştirlen konseri TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti milletvekili İ. Halil Fırat, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve eşi, AK Parti milletvekili adayları M. Fatih Toprak, Yakup Taş ve Abdulaziz Aslan, AK Parti İl Başkan Vekili Mehmet Dağtekin, protokol eşleri ve çok sayıda vatandaş dinledi.


Okuduğu türkülerle Adıyamanlılara doyumsuz bir gece yaşatan Uğur Işılak, Adıyaman’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, kendisini Adıyamanlılarla bir araya getiren Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür etti.


Program sonunda sahneye çıkan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise verdiği muhteşem konserden dolayı Uğur Işılak’a ve ekibine teşekkür ederek, “Türküleriyle Ramazan etkinliklerimize renk katan Uğur Işılak’a ve ekibine Adıyaman halkı adına teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki aylarda da Uğur beyi yeniden aramızda görürüz” diye konuştu.

Başkan Kutlu daha sonra, sanatçıya hediyesini ve teşekkür belgesini takdim etmek için TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın’ı sahneye davet etti. Kısa bir konuşma yapan TBMM Başkan Vekili Aydın, kısa bir süreliğine de olsa mecliste birlikte çalıştıkları Uğur Işılak’ı Adıyaman’da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu akşam, bu toprakların gerçek evlatlarının eserlerini dinledik. Bize bu güzelliği yaşatan Uğur beye çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından sanatçıya katılımlarından dolayı teşekkür belgesi ile hediye takdim edildi.

Yorum Yaz