Uzman Çavuş'un Cenazesi Memleketine Uğurlandı

Uzman Çavuş'un Cenazesi Memleketine Uğurlandı
Adıyaman'da, trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş Muhammet Kılınç ve uzman çavuş adayı olan arkadaşı Ömer Alper Bülbül'ün cenazeleri memleketleri

Adıyaman'da, trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş Muhammet Kılınç ve uzman çavuş adayı olan arkadaşı Ömer Alper Bülbül'ün cenazeleri memleketleri Osmaniye'ye uğurlandı.

 

Olay, dün akşam Adıyaman-Gölbaşı karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi.

 

Memleketi Osmaniye'ye izinli giden Kömür Jandarma Karakolu’nda görevli Uzman Çavuş Muhammet Kılınç (26) yönetimindeki 01 AS 921 plakalı hafif ticari araç, Çakal Köprüsü yakınlarında, karşı yönden gelen Ahmet Burak Özhan’ın kullandığı 02 EB 942 plakalı otomobil,  çarpıştı.

 

Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

 

Kazada, ağır yaralanan otomobil sürücüsü Özhan, Sağlık ekiplerince, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

 

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan Muhammet Kılınç ile arkadaşı Alper Bülbül ise sağlık görevlileri tarafından yapılan kontrolde olay yerinde hayatlarını kaybettiğini belirlendi.

 

Uzman Çavuş Kılınç ile yanında bulunan uzman çavuşluk sınavlarını kazandığı öğrenilen ve  işlemleri devam eden Ömer Alper Bülbül'ün cenazeleri otopsi yapılmak üzere morga konuldu.

 

Hastanede yapılan otopsinin ardından 2018 yılında Uzman Çavuş olan ve bekar olan Muhammet Kılınç'ın Türk bayrağına sarılı tabutu omuzlarına alan mesai arkadaşları dualarla cenaze aracına konuldu.

 

Babası hayatta olmayan ve oğlunun cenazesini teslim alan Uzman Çavuş Kılınç'ın annesi Elif Kılınç ise Allah düşmanıma bile bu acıyı göstermesin diyerek ağıt yaktı.

 

Cenaze aracına konulan iki arkadaşın cenazeleri Osmaniye'ye gönderildi.

Yorum Yaz