Vali Erin'den AGC'ye İade-İ Ziyaret

Vali Erin'den AGC'ye İade-İ Ziyaret
Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Adıyaman Gazeteciler Cemiyet'ini ziyaret etti.
Vali Erin Gazeteciler Cemiyet'inde şu ifadelere yer verdi;Yaklaşık 4 ay oldu göreve geldim. Türkiye'mizin yoğun gündeminden dolayı geleneklerimizde olan iade-i ziyarete gecikmelide olsa bugün gelebildik. Bu nazik karşılamanızdan dolayı Cemiyet Başkanımız Zeki Dişkaya yönetim kurulu üyeleri ve tüm basın mensuplarına çok teşekkür ederim. Ben geldiğim günden bugüne kendimi sizden birisi olarak gördüm ve ilimiz sorunlarının çözümü insanlarımızın huzurlu mutlu olması için gece-gündüz demeden yoğun bir çalışmanın içerisinde olduk.  Allah nasip ederse göreve devam ettiğim müddetçe ilimizin menfaati selameti için sizlerle birlikte omuz omuza çalışmaya gayret edeceğiz.


Bir Sabah Yapılması Gerekenin Yapıldığına Herkes Şahit Olur


Vali Erin, İlimizin sorunlarını biliyorum. Ancak bazen öncellikler yer değiştirebilmektedir. Kamuoyuna açık ve net mesajım şudur. İlimizin insanlarının huzurunu bozan gayri yasal iş yapan kanunlara aykırı davranan her kim olursa olsun. Sırası geldiğinde devlet gerekeni yapar. Türkiye bir hukuk devletidir. Yapılması gerekenlerin şartların oluşması anında bir sabah yapılması gerekenin yapıldığına herkes şahit olur. Fetö terör örgütü ve diğer bölücü unsurlarla devlet her zaman gerekli mücadeleyi yapacak kudrette ve güçtedir.


Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ise Sayın valim ramazan ayının ve rahmeti ile ilimize geldiniz. Akabindefetö ihaneti ile karşılaştık. Bu zorlu süreci bir devlet adamı gibi adaletle nasıl yönettiğinize şahit olduk. Açıkçası giden Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş Bey'in devlet adamlığı vasfıyla yüksek tempolu çalışmasından sonra sizin yeni atanmanız esnasında kafamızda acaba Mahmut Demirtaş Bey'in yakalamış olduğu çizgiyi yeni Valimiz devam ettirebilirmi? Endişesi var idi. Ancak bu zorlu süreci yönetmenizden duruşunuzdan gece gündüz çalışmanızdan giden sayın valimin yakaladığı noktayı daha da ileri taşıyacağınıza inandık. Bu vesileyle ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ederken, bu yoğun tempolu çalışmanızdan her zaman sizlerle beraber olacağımıza söylemek istiyorum. 


Yorum Yaz