Vatandaşlar Başkan Kutlu'ya Sitem Ediyor

Vatandaşlar Başkan Kutlu'ya Sitem Ediyor
Adıyaman'da ticari bir taksinin kendisine park alanı oluşturması vatandaşların tepkisine neden oldu.
Adıyaman'da ticari bir taksinin kendisine park alanı oluşturması vatandaşların tepkisine neden oldu.


Adıyaman Harıkçı caddesinde Adıyaman Belediyesi park metre uygulamasına ait bölümde kendi aracı için dubalar yerleştiren taksi şoförü vatandaşın tepkisine neden oldu.


Aracı ile işe çıktığı zamanlarda adeta özel mülkü gibi halka açık olan park alanını kapatan taksi şoförüne yetkililerin müdahale etmemesi ise ayrı bir konu.


Vatandaşlar; Adıyaman Belediyesinin özel mezarlık satıyor bunu biliyoruz ama özel park alanı sattığını bilmiyorduk eğer Belediyemizin böyle bir hizmeti var ise bizlerde park alanı satın alalım ileride değer kazanır eğer böyle bir uygulaması yoksa yetkililer bu vatandaşın gasbına neden ses çıkarmamakta ve göz yummakta dedi.


Adıyaman Belediye Başkanı Sayın Fehmi Hüsrev Kutlu'ya sesleniyoruz;


Sayın Başkanım kaldırım işgallerine ses çıkarmadınız bazı esnaflar kaldırımı bırakın sokakları masalarla doldurdu bunada göz yumdunuz eyvallah dedik.


Hiçbir dönem kaldırımlar şuan ki gibi işgal edilmedi vatandaşlar kulaktan kulağa Belediye ek vergi alıyor galiba bunun için müdahale etmiyor demeye başladı. Eğer ek vergi alıyorsanız elinizi vicdanınıza koyun çünkü vatandaşlar kaldırımda değil caddelerde yürüyor eğer bir gün birine bir şey olursa bunun vebali boynunuza.

Yorum Yaz