YAMANBOYS taraftar grubundan Destek Ziyareti

YAMANBOYS taraftar grubundan Destek Ziyareti

YAMANBOYS taraftar grubundan Adıyaman 1954 Sk’nın yeni hocası Hakan Hayati Karaca’ya destek ziyareti.

 

YAMANBOYS taraftar grubu adına açıklama yapan Zeynal Bayam;  Takımımızın gücümüze güç katacak yeni hocamız Hakan Hayati Karaca’ya grubumuz olarak hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik.

 

Takimiz Adıyaman 1954 Sk hakkında genel bir bilgi alıp bu şampiyonluğu şehir olarak çok istediğimizi ilettik. Hocamızdan şampiyonluk sözünü aldık ve kendisine her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isteriz dedi.

 

Destek ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hakan Hayati Karaca; YAMANBOYS taraftar grubumuzun bu destek ziyareti bizler için moral oldu.Lig şimdi yeniden başlıyor şampiyonluğu bu kadim şehre armağan edeceğiz. Takımımız ve taraftarlarımız bir bütün halinde olacak dedi.

Yorumlar
Selo

Yavuz incedal hocanın ayrılmasına üzüldük , bu takımı buralara kadar o getirdi buraya gelmiş geçmiş hem insan olarak hem kariyer olarak en iyi hocaydı..

Selo

06 Nisan 2021 12:43

Yorumlar
Abdurrahim Kalkan

SN HOCA HAZIR BİR TAKIMA GELDİN,LİDERİZ TABİKİ RAKİPLERİMİZİN BERABERE KALMASI BİZİ LİDER YAPTI 4 MAÇIMIZ VAR ŞAMPİYON OLALIM SENİNDE 4 HAFTALIK KATKIN OLSUN AYRILAN GİDEN HOCALARIMIZ DA ÇOK EMEK VERDİ KATKI SAĞLADI ÖZELLİKLE DEĞERLİ HOCAMIZ ADIYAMANIN GÖNLÜNDE TAHT KURAN YAVUZ HOCAMIZ ÇOK EMEK VERDİ SAĞOLSUN SİZİNDE 4 HAFTALIK BİR EMRĞİNİZ OLACAK İNŞALLAH ŞAMPİYON OLURUZ..

Abdurrahim Kalkan

04 Nisan 2021 20:57

Yorum Yaz