Yılmaz ailesinin evinin inşaatı başladı

Yılmaz ailesinin evinin inşaatı başladı

Adıyama'lı hayırsever iş adamları Hasan Berkcan ve Cengiz Özkan temeli kayan ve evleri yıkılacak Yılmaz ailesine söz verdikleri evin yapımını başlattı.

 

Adıyaman'da 5 çocuklu Yılmaz ailesi 20 yıla aşkın oturdukları toprak evin duvarları çatlamaya başlamış ve istanbul yıkılıyordu. Konunun haber yapılması üzerine iş adamı Hasan Berkcan harekete geçti. Berkcan, mahalleye giderek aileyi evlerinin kontrollü yıkılması konusunda ikna etti. 

 

Almanya'da yaşayan Adıyaman hayır sever iş adamları Hasan Berkcan ve  Yaşam İnşaat Gayrimenkul sahibi Cengiz Özkan tarafından Karapınar mahallesinde ikamet eden Yılmaz ailesine söz verdikleri 3+1 evin yapımına başlandı.

 

"Bu dünyada bir aile daha mutlu olacak"

 

İş adamı Berkcan yaptığı açıklamada, "Şimdiden hayırlı olsun ev sahibine, geçenlerde paylaşım yaptığımız evin yıkımına bugün başladı gerekli mercilerden izinler alındı. Bu evin yapacak olan özellikle Yaşam İnşaat Gayrimenkul sahibi Cengiz Özkan’a çok teşekkür ederim. Bu dünyada bir aile daha mutlu olacak ve güzel bir evleri olacaktır Allah emeği geçenlerden razı olsun."dedi.

 

"Çocuklarım yataklarında daha rahat uyuyacak"

 

Ev sahibi Ömer Yılmaz ise, "Allah razı olsun hepsinden 20 yıldır bu evde iki oda 5 çocukla yaşıyorduk. Evimizin duvarları çatlamış ve yıkılıyordu. Allah razı olsun onlardan çocuklarım bundan sonra daha istanbul rahat uyuyacaklar yataklarında. Hayırsever iş adamımız Hasan Berkcan ve Yaşam İnşaat Gayrimenkul sahibi Cengiz Özkan bey bize yapacakları bu evden dolayı kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı. 

Yorum Yaz