Ziya Polat'tan Adıyaman İGC'ye Ziyaret

Ziya Polat'tan Adıyaman İGC'ye Ziyaret

Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundu.

 

Adıyaman İGC’ye gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, “Bugün Adıyaman Gazetecileri Cemiyetini ziyaret ettik. Biliyorsunuz geçen günlerde çok görkemli ve güzel bir açılış yaptılar. Bizde Sakarya’da olmamız sebebi ile ne kadar telekonferans ile katılsak da burada bulunamamıştık. Kıymetli dostumuz Mehmet Cihan Akbilek başkanımızı ve yönetim kurulu arkadaşlarımızı hem ziyaret edelim hem de bayramlaşalım istedim. İnternet gazeteciliği basın kamuoyunda yükselen trend. Bunun dernekleşmesi ve işin ehli insanlar tarafından Adıyaman'da yapılıyor olması bizi de bir Adıyamanlı olarak sevindiriyor. Bu anlamda kendilerine teşekkür ediyorum, kamuoyunu bilinçlendirmek ve doğru bilgilendirmek için yereldeki basın mensubu arkadaşları bir araya getirerek yasal statü kazandırmak için elini taşın altına koydukları için İnternet Gazetecileri Cemiyeti üyelerine teşekkür ediyorum.  Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyetinin sosyal medya ve internet gazeteciliğine bir yeni ufuk, yeni bir vizyon getireceğine inancım tamdır. Başkan Akbilek ve Üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi

 

İGC Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ise “Sayın Ziya Polat'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Kendisinin de dediği gibi açılış zamanı davetiyemizi de gönderdik, kendilerine de ulaştık ama yoğun iş temposundan dolayı katılamadılar. Şimdi aramızda oldular kendilerini teşekkür ediyorum.  Ziya bey Sakarya'da ilimizi layığıyla temsil eden bir büyüğümüz, bir bürokratımız.

 

Sakarya'da kapısını çalan her vatandaşa evinin kapısı açan, vatandaşın derdi ile dertlenen bir insan kendisine buradan teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.